Merveue gzeminn inşallah ya. Peki oğlumuz ne kadar kaldı kuvözde. bulunduğum hastane de boş kuvöz yokmuş başka hastaneye gönderecekler değilse kabul etmedim çıktım hastaneden şehirdeki tüm hastanelerde boş yer olmaınca geri geldim artık
Merveue gzeminn gittiğim hastane de doğarsa bebeği başka yere götürürüz diyince orayı da red ettim. Diğer özellerde bu sebeple kabul etmedi
Merveue gzeminn bugün biraz daha iyiyim şükür çıkış verirse de korkuyorum eve gidince kötü olurum diye ama bakalım biran önce de çıkmak istiyorum hastane ortamından
gzeminn Merveue ayaktayken oluyor benim yatarken iyiym cok sukur . Doktorm dediki yattignda geciyosa yalanci sanci gercek degil o hep yat dedi bende oyle yapiyorum ama evde dolanamiyorm bile oyle diyim
Merveue gzeminn benim yatınca giriyor arada taburcu oldum şükür sürekli yat dedi banada. Artık yatarak geçireceğiz bu süreci
gzeminn Merveue aynen canim hic kalkma bende oyleyim ayaklarni yuksek tut bi lavobaya git yaninda birk baksin sana. İlac verdilermi ?
Merveue gzeminn kalkmayacağım artık canım yatacağım sürekli 2 tane ciğer geliştirici vurdular bakalım ilaç vermediler
Merveue gzeminn ilk ağrılarım doğum ağrısı gibiydi nst de hep yüksek çıkmıştı heralde o yüzden yaptılar
Merveue gzeminn evet toplanmaya başladı baya göğüs kısmına baskı yapıyor nefes alamıyorum bazen ne kadar sürede bi toplanıyor senin