gzeminn Merveue 35 3 giridn dimi sende neyse artik allahdan birz daha buyuduler canim insallah bir hafta daha dururular en azindn :(
efsanee_ gzeminn allah hepimizin yardımcısı olsun. Hergün her saat tetikte beklemek çok zor. İnsanın aklı sürekli takılı kalıyor. İnşallah hepsi zamanında gelir 🙏
gzeminn Merveue evet bir hafta 10 gun kdar daha dururlar en azindan insallah :( oglumda 36+4 de gelmisdi benim insa bu durur :/
gzeminn Merveue canim ara ara oluyor yani soyle yururken arada lavobaya giderken mesela uzaniyorm geciyor sen nasilsin
gzeminn sananegerekvar evet doktormda oyle diyor yatmak iyi geliyorsa yatican diyor oyle yapiyorum yatiyorum bi tuvalete gidiyorum
sananegerekvar gzeminn Ben uzun süre (2 3 ay kadar düzenli 75 giren sancılarla Dolandım 40+5 de suni sanciyla doğurdum 😁
gzeminn Merveue annem konyali benim :) biz istanbuldayiz ama . Bende oyle yatiyorum hep ne ilac veriuolar acaba asana hastanede
Merveue gzeminn aa ne güzel 😌 iki ciğer geliştirici bir mide koruyucu iki de serum birde pregstron fitil verdiler başka bişey yok ama ara sıra ağrı yokluyor
gzeminn Merveue hadi ya benm en son yokdu rahm uzunlugma iyi demisdi sali kontrle gidicem ben de bakalim nolcak