Deletedmom_290 Az önce perınatolojıden kontrol oldum fakat 24. Haftam olmasına rağmen şeker luklemesıyle ılgılı hıc bırsey solemedı şeker yuklemesı ıcın hangı bölümden randevu almam gerekıyor doktorun yönlendırmesı gerekmezmıydı
deletedmom43191 Deletedmom_290 bolumden randevu almana gerek yok doktorun sana kagit veriyo onla laboratuvara inip test yaptiriyosun
demireliff Zorunlu değil benim doktorum asiri kilo alımı olmadan idrar ve kan testlerinde problem çıkmadan yaptırmıyor gerek yok diyor 18 olmak üzereyiz yapmayız sana büyük ihtimal dedi
Deletedmom_290 nurssmom ya zaten uğraşamıyorum ama hangı doktor gıtsem eksık bılgıyle çıkıyorum kendılerı solemesı gerekır aslında hıc bırsey solemeden gonderıyolar yarım yamalak mesela ılk gıttım detaylıyı 22-24 arası dedı bugün gıttım geç kalmışsın dedı
Miniboy Deletedmom_290 25-26 hafta gibi benim doktorum yaptırmıştı belki sizin doktorunuzda öyle yaptıracaktır ondan bişey söylememiştir. Diğer türlü farklı doktor değil takipli doktorun yazıyor laboratuvara yönlendiriyor. Sen doktoruna danışıp o şekilde hareket et
ipekmom_ Deletedmom_290 devlet hastanesinde yaptırdım, 24-28 arası yapılıyor, kadın doğum randevu aldım onlar bi kağıt verip diabet hemşiresidne yönlendirdi oraya gittim bşkaç bilgilendirme yaptı gün verdi gittim yaptırdım, içeceğide onlar verdiler
Miniboy Deletedmom_290 bir daha ki kontrolünüzde yaptırabilir. Sizin ilk danışacagınız kişi yakip eden doktorunuz. Sizde soracaksınız oda yönlendirecek arayıp sekreterine sorabilirsiniz yada hafta randevu alın tekrar gidin.
nurssmom Deletedmom_290 kaç haftalıksınız ki. Devlet hastahanelerinde randevu almak 2,3 haftayı bulabiliyor o yüzden demiş olabilir
susaMom_ Deletedmom_290 Perinatoloji asistanları gözden kaçırabiliyorlar devletteysen bende de geçen gittim yok illa yapıcaz dedi 24. Haftamda 50lik yükleme yapıldı 😅
Deletedmom_290 susaMom_ Bılmıyorum kadın aldım erkek çıktı asıstan olcagını sanmıyorum adam yaşlıydı hep böle oluyor kadına alıyorum erkek çıkıyor ve şeker yuklemesını de hıc bısı solemedı Sdce detaylıya gırdım gonderdı ıste Sureklı böle yarım yamalak kalıyorum sonra hastanede karar veremıyorum 24 haftam oldu net bır hastanem yok suan Sureklı degıstırıyorum
Deletedmom_290 nurssmom 24. Haftam aslında daha önce 22-24 arası yapabılırsın dedıler ozaman 15 haftalıktım ben de 20 sine randevu aldım perınatlojı oda Bız bakmıyoruz dedı burda yok dedı en son 24. Hafta buldum Buda bana geç kaldın ama dedı yanı bu benlık bır durum deıl hem hastane bakmıyor hemde 22-24 arası yapabılırsın dedıler hepsı ayrı bırsey söylüyor dırek ultrasona aldı ama şeker yüklemesi vs hakkında bılgı vermedı yada şu gün randevu al gel demedı daha ılgılı bır hastane bulmadım hala
susaMom_ Deletedmom_290 Bende öyleyim devlete gidiyorsan bu durumu yaşıyorsun ben artık kendim söylüyorum görmeselerde direk 75mg yükleme yapmak istediğimi söylemiştim yarı tok gitmiştim hastaneye o gün farketmez 50mg ver gelmişken dedi diretti baya bende verdim şükür sonuç iyi gibi henüz sonucu da göstermedim 25. Haftamdayım senin söylemen daha sağlıklı oluyor canım yoksa hep unutuyorlar
nurssmom Deletedmom_290 dediğim gibi hastahaneye gerek yok gidip sağlık ocağında yaptırabilirsiniz şeker yüklemesini