Feyhan semihsahin SGK ile 50 bin dediler ama ayrıntılı konuşmadık bu gidişimde öğreneceğiz detaylı sorarım ne kadar ücret alınıyor diye
mihribananne Mamiko_2020 merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Güzelyalı da doğum ücret ne kadar acaba ?
Mamiko_2020 mihribananne 52 bin lira ödedik 🥰5 yıl önce ilk kızımıda orda doğum yaptım ve o zamana göre 2.doğumumda çok çoookkkk daha memnun kaldım kapı süslemesi ilgileri temizlik aşırı iyiydi yani tavsiye ederim 🥰
Mamiko_2020 emineb25 merhabalar 😊Yasemin İlkit doktorum 😊İlk kızımında doktoruydu aşırı memnunum ve ilgili tatlı biri gönülden tavsiye ediyorum 🤗
luna01 kuyucucrn Merhaba bende sevgi hanıma gidiyorum siz normal doğum mu yaptınız sezeryan mı ? Sezeryansa genel miydi spinal mi acaba🥹
Feyhan luna01 genel oldum ben çok rahat geçti doğumum sevgi hanımın eli çok hafif 4 gün sonra doğumum var
iyiliktozu luna01 merhaba, spinal oldum. Bence hastane çalışanları genel olarak ilgiliydi ki anestezi ekibi de öyle.
luna01 Mamiko_2020 merhaba. Spinal mi oldunız genel mi acaba? Birde doğumunuzu sevgi hanım mı yapmıştı
luna01 iyiliktozu Spinalde tam uyuşmadım herşeyi hissettim acıdan bayıldım vs yorumları çok okuyorum şu sıralar.. bende medline da doğum yapacağım tecrübelilerdir umarım diye endişe ettimde🥺
iyiliktozu luna01 o bahsettiğiniz şeyi bir önceki hamileliğimde yaşadım yer üniversite hastanesi ama başka şehirde.bunda o kadar güzel dozdu ki odaya çıktım ilk 1 saat bile ağrım yoktu. Şokumu atlattım ısındım vs öyle acı hissetmeye başladım.