Mamiko_2020 Hangi doktora gidiyorsunuz ve ücretlerini öğrenebilir miyim acaba ? Kadın bi doktor olursa daha iyi benim için
iyiliktozu Mamiko_2020 canım merhaba, Medline a takipli misin? Hastane ve doğum hakkında bilgi almak istiyorum. Riskli olduğum için gidip bilgi de alamadım.
nursenasu27 Mamiko_2020 medicalpark muzaffer bey var doğumu 35 bin ilgisi dört dörtlük o hastanede kadın bi doktor var o da çok tatlı çok ilgili burcu yücesoy başka hastaneye de gitmedim zaten hep muzaffer beydi isterseniz burcu hanımı bi araştırın
SennaAgca Merhaba ben medline Sevgi Sarı Demirin hastasıyım 17 eylülde 33+2 de acil sezaryen ile doğuma alındım. Sevgi hanım kesinlikle harika bir doktor kendisi ile sürecim çok iyi geçti ancak hastane prosedürleri gereğince doğum sürecinde eşimi yanıma sokmamaları ve şimdiyse yoğunbakımda olan bebeğimi günde sadece 5 dakika görebilmem sebebiyle doğum için Medline asla önermem.
iyiliktozu SennaAgca merhaba canım çok geçmiş olsun şuan nasılsınız? Benim de erken doğum riskim var, doktorum Medline ve Acıbadem ile anlaşmalı. Erken gelirse Medline da yapıcaz orada yenidoğan yoğunbakım uzmanı var dedi bugün. Senin mesajını görünce tedirgin oldum biraz. Süreç nasıl geçti anlatır mısın?
Mamiko_2020 iyiliktozu merhabalar ☺️Güzelyalı hastanesine devam ediyorum,29 haftalık oluncada vazgeçtim hastane değişiminden 🥰🙏🏻
Guness_ iyiliktozu ben sevgi sari demir hanima gidiyorum. Riskli gebeyim. Daha once bir dusuk yasadim. Su an keske daha once de sevgi hanima gelseydim diyorum. Bilgisi, ilgisi guvende hissettiriyor. Ne yaptigini/yapacağını iyi biliyor. İlerleyen zamanlarda bilgilerimi yenilerim
iyiliktozu Guness_ doğum hakkında bilgin var mı canım? Doğumda neler dahil vs. Yenidoğanın İlk muayaeneleri dahil mi, fotoğrafçı var mı gibi? Bir aksilik çıkmazsa bende orada doğum düşünüyorum, doktorumun kliniği var Medline ve Acıbadem ile anlaşmalı.
kuyucucrn Ben 2023 yılında ilk hamileliğimde Sevgi hanım takipçi doktorumuzdu. Doğum hikayemde hep iyi ki diye hatırlarım Sevi hanımı bu gün yine hamileyim. Hiç başka doktor başka hastane aramadan yeniden kendimi ve bebeğimi emanet ettiğim kişidir. Hastanede biz herhangi biri olumsuzluk yaşamadık.
luna01 kuyucucrn Merhaba bende sevgi hanıma gidiyorum siz normal doğum mu yaptınız sezeryan mı ? Sezeryansa genel miydi spinal mi acaba🥹
Feyhan Bende Medline hastanesine gidiyorum oğluma orda doğum yaptım şuan 24 haftalığım devam ediyorum sevgi sarı demire gidiyorum çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiyemdir gidecekler için diğer doktorlar hakkında bir bilgim yok ve sevgi hanımın eli çok hafif sezeryan doğum yaptım bu hamileleiğimdede onda yapmayı düşünüyorum muane ücreti 2300 tl doğum ne kadar yeni fiyattan bir bilgim yok bu gidişimizde soracağız
Mamiko_2020 Feyhan ne zaman gideceksiniz tekrardan.Şimdi hastaneyi aradım doğum fiyatı için bilgi veremiyoruz dediler.34 haftalığım bi kaç neden dolayı medline istiyorum bende.Normalde Güzelyalıya gidiyordum