hnyildirim Haftaya geldim hala tık yok bebişten normal doğum bekliyoruz ama ne sancım var ne bişey 🥹 çok zorlanıyorum artık sıcaklarda çok zor bian önce kızıma kavuşmak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı ne yapabilirim? Ananas yemeye ve ahududu yaprağı çayı içmeye başladım her gün sıcak duşta alıyorum başka önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz 🥹🥰
Ark hnyildirim ilk gebeliğimde 2 saat yavas yavaş yürümüştüm eve gelip duş alıp yatağa girdim hop suyum geldi 39+3 de doğurdum ama bunda o kadar aktif değilim baskisi çok türüyemiyorum mecbur beklicem 38 olmak üzereyim vaktinde gelsinler inşallah
hnyildirim minikelebek_ 1Neslihan61 Bbatuhan Bss977 Kızlar selam doğuran var mı aramızda 🥹 ben herşeyi deniyorum hala tık yok 🫠
1Neslihan61 Bende 38+6 yım tık yok. 🥲 sanci felan yok anlamadım. Az önce okudum alttan muayenede doktor bebeği durtuyormus doğumu tetikletip baslatiyormus. Cuma gunu doktoruma bahsedeceğim bu konudan bende . Bütün tuşlara basalım bakalim
hnyildirim 1Neslihan61 benimde yarın kontrolüm var bende bahsedeyim bakalım öyle bişey varsa hemen yapsın 🥹🥰
mommy0806 1Neslihan61 Benim öyle olmuştu 39+5te hala ne sancı ne bi şey vardı alttan muayene yapıp 2 cm açıklık yapmıştı suni sancıyla doğum yaptım 😊
Bbatuhan Ben de aynı durumdayım, yerleri de sildim ama bebiş gelmiyo 39. Haftamızdayız 3-4 gün önce nişan gibi bi şey de geldi ama ne sancı ne başka bi şey var
hnyildirim Bbatuhan sağ Salim alalım inşallah kucaklarımıza bebişlerimizi burdan haberleşelim bakalım ne zaman gelecekler 🫠🥰
Eamine Hurma yiyebilirsiniz oda çok faydalı oturarak yer silebilirsiniz yan şekilde merdiven inip cıkabilirsiniz
hnyildirim Eamine yer silmeyi çok söylüyorlar ama çömelerek mi diz üstünde mi nasıl silmek gerekiyor acaba 🫠
hnyildirim 1Neslihan61 merhaba söyledim fakat ağrım sancım olmadan yapamayacağını söyledi 🥹 ağrım ve sancım başlayınca çatı bakacağını söyledi ve benim yine sancım çıkmadı 🫠 41. Haftaya kadar bekleyeceğiz önce suni sancı deneyeceğiz eğer o zamana kadar gelmezse o da olmazsa sezaryene alıcam mecbur dedi
1Neslihan61 Hmmm benimde suni deneyecek büyük ihtimalle ilk, 40 a kadar beklerim diyo benimki en fazla
minikelebek_ hnyildirim doğurdum ama anlatıpta hiç keyfinizi kaçırmıyım 🌸 inşallah sizinki mükemmel geçer 🌸