bysnmrv Yarın 40+3 sabah 8de gel yatış yapalım dedi, normal doğumu suni sancı ile başlatmayı deneyeceğiz, süreç nasıl ilerler acaba? Ağrıdan acıdan korkmuyorum ama süreci kestiremiyorum
selinkaa bysnmrv yarın sabah bende 8 den sonra hastaneye suni sancı ile başlatılacak doğum.. bende çok tedirginim nekadar uzun zaman sürer diye endişeleniyorum çok ve ne bekliyor beni .. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıcakla bebişleri alırız kucağımıza,amin🙏🏻
Kvsrrty bysnmrv merhaba bana da aynısını dedi cuma günü hastaneye yatıralım suni sancı ile başlatalım dedi ama anlaşma yaptım 4 cm sonra mutlaka epidural istedim ama bende suni sancı konusunda biraz kararsızım İ
Bkt33 İlk kızımı 40+3 de suni ile doğurdum. Biraz zor ama dayanılmayacak kadar değil. Epidural isteyebilirsin.4 cm açılmadan sonra takılıyor . Ilık su çok iyi geliyor sancı geldiğinde. Ben rahat 3 saat ılık su uygulamıştım
bysnmrv Bkt33 o zaman sabah doktora söyleyeyim gerekirse epidural yapılsın diye 🥹 inşallah kolaylıkla açılmalarımız olur bekleyen herkesin 🥹
Bkt33 Kvsrrty hayır ben istemiştim ama sağolsun ebeler takip etmediği için açılmamı takılamamıştı. Ama bu sefer taktıracağım . Şimdi 39+2 yim yine gelmezse pazartesi suni verilecek 🥹
Kvsrrty Bkt33 aşırı süreci kolaylaştırıyormuş umarım kolaylıklar sağlıkla kucağımıza alırız bu arada tam aynı hafta ve gün bizim de cinsiyeti ne bebişinizin♥️
Fatoss3- Benimde 38+2 de açılma vardı yarın 40+1 olark kontrolüm var sancı yoksa acaba banada suni sancı mi verirler
Mevsim5 bysnmrv pazartesi günü bana da suni verilecek ve ben de süreci çok merak ediyorum. Öncelikle inşallah her şey senin ve bebeğin için çok güzel geçer. Ne durumdasın şu anda
selinkaa Aler foley kateteri (ilk defa duyuyorum,almanyadayım ben)koydular 19:00 da ilerleme olmazsa sabaha kadar yarın suni sancı vericekler..