Eyllullu ikiprensesannesi___ hahahah bana asıl yorgunluk doğurduktan sonra baslayacakmis gibi geliyor😂
demirrleydi_ Eyllullu korkulacak bişey yokmuş gittim doktora enfeksiyonum varmış doktor ilaç yazdı antibiyotik onu kullanıcam yine teşekkür ederim
Eyllullu Gzm122 tahmin edebiliyorum yaa ben de hep tadını çıkararak yaşamak istiyorum insallah öyle olur 🥹
ikiprensesannesi___ Eyllullu o yorgunluk iyi ya 3 . Olacak Allah’ın izniyle bu ağrı sızı korkuda Dan iyi bence
Senamstf Pink29 merhaba ☺️ yatmadan önce soğuk süt içiyordum bir bardak ama birkaç saat sonra yine başlıyordu o yüzden gece kalkıp bir de şurup içiyordum ☺️ bir de yastığınızı biraz daha dik konumda tutun tam yatık olunca daha çok oluyor
Pink29 ipek-15 ciğer şiş doktorum ıyıce temizleyip yedıkten sonra bır sey olmaz demişti ıki defa yedim ben evde kendım temizleyip pişirdim sosunu vs
ipek-15 Pink29 yani kendim temizlerim ama a vitamini çok yüksek miktarda varmış içinde ve bebekte anomali riskini arttırıyormuş bunu göze alamam o yüzden yemeyeceğim
Pink29 Senamstf teşekkür ederım şurubun adı nedır acaba keısnn çözüm mü doktoruma sorayım bır de ben anlık salatalık yemıştım gecmıştu aklınızda bulunsun 😌
ikiprensesannesi___ Eyllullu teşekkür ederim Allâh razı Olsun inşallah🥰 Rabbim hepimizin çocuklarını bize bağışlasın
Senamstf Pink29 teşekkür ederim ben doğum yaptım 22 günlük olduk bile ☺️ Darısı sağlıkla hayırlısıyla size olsun inşallah 🙏🏻☺️ gaviscon içiyordum önce sonra rennieye geçtim o daha iyi gelmişti bana ☺️
Eyllullu demirrleydi_ çok geçmiş olsun canim ama cok sevindim erken doğum gibi bir durum olmadığına ❤️❤️
Eyllullu ipek-15 canım bir porsiyon ciğerden hicbir sey olmaz ki, istediğin doktora da sor, olay sürekli yememek ben de hamileligim boyunca 2 kere yedim sadece mesela
demirrleydi_ Eyllullu çok teşekkür ederim canım bende çok sevindim inanki ablamda erken doğum riski var korkuyodum acaba bendede olur mu diye ilk kızım mecburen 37 haftalık doğdu inşAllah buda zamanında doğar 🥰