Eyllullu demirrleydi_ ayy biz de 31+2yiz, aynı zamanlarda doğacaklar desene, Allah kurtarsın sağlıkla kucağına al inşallah
demirrleydi_ Eyllullu amin canım teşekkür ederim hepimiz inşAllah 🥰 vajinal doğum mu olacak yoksa sezaryen mi
Eyllullu demirrleydi_ umarım bir sıkıntı çıkmazsa vajinal çok istiyorum yaaa ama sağlıkla gelsin de nasıl isterse o olcak artık 🥹 senin belli mi nasıl geleceğii
demirrleydi_ Eyllullu sağlıcakla gelsin minik evet benim belli ikinci doğum zaten zorunlu sezaryen olacak benimki ama sanki doğurucam gibi hissediyorum ya belimde değişik bir ağrı var ve iç çamaşırım ıslanıyor anlayamadım
buse2507 Eyllullu pantolon giymek ve yüz üstü yatmak🥴 güne kahveyle başlamak🫢 en çok da tek başıma çarşıya gidebilmeyi özledim
Eyllullu buse2507 ay sen deyince ben de kotlarımı ne kadar özlediğimi farkettim acaba ne zaman içlerine tekrar girebilirim 🥹🥹
Eyllullu Meralinmucizesi anonim51 demirrleydi_ Fuunndaaa buse2507 Endoplazmikredikulum Yüzüstü yatmayı özleyenlere gelsin, babalar nasıl verimli kullanılır 😂
Endoplazmikredikulum Eyllullu yüz üstü yatmakti şuan 2.yi plaliyorum ilkinde sezeryan oldum eve geldim 4 5 günde yüz üstü yatmistim dayanamayip
Eyllullu Endoplazmikredikulum valla ben de ilk firsatta yaticam yaa geçen bir yöntem gördüm onu denemeyi düşünüyorum bak
Endoplazmikredikulum Eyllullu yüz üstü yatmakti şuan 2.yi plaliyorum ilkinde sezeryan oldum eve geldim 4 5 günde yüz üstü yatmistim dayanamayip
Eyllullu demirrleydi_ aaa şimdi mi geliyor diyosun çok erken değil mi? Bel ağrısı ve akıntı bende hep oluyor ama nasıl bir ağrı 🤔
demirrleydi_ Eyllullu hemde çok erken ya ama bilmiyorum böyle sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı dinlenincede geçmiyor ve bebeğin hareketleri bugün az acile mı gitsem ya korktum
meteniinannesi Eyllullu Ben korkuyorum ne zaman yapsam kanamam oldu o yüzden doğumdan sınra Allah izin verirse
Eyllullu meteniinannesi aaa tabi öyle bir şey varsa bosver temizliği muhtemelen hayat boyu yapcaz zaten ya
Eyllullu demirrleydi_ bence hemen git hiç bekleme bile, inşallah bir sorun yoktur da en azından için rahatlar