Pudrapudra Bu konuda faylandığınız, önerebileceğiniz kitaplar var mıdır? - ‘kardeş rekabeti’ dışında. - Daha 3 ay var kardeşinin aramıza katılmasına onun için sürecin en başından itibaren yazılmış da olabilir.
momkrm19 Pudrapudra Alfons, bu yaptığın hiç doğru değil var seviyoruz. Alfons un galiba 3 kitabı var kardeşli maceralar anlatıyor tavsiye edebilirim 🙂 bir de Şşt kardeşim uyuyor diye bir kitap var. Bunlar hep komikli ve kardeşli kitaplar 🙂 oğlum 6 yaşında
momkrm19 Pudrapudra aaa pardon siz ebeveyn için sormuşsunuz şimdi farkettim, benim dediklerim abi ablalar içindi 🙂 ebeveyn için benim de elimde yok malesef
Rabi2345 Kitap varmı bilmiyorum ama chat gbtye yazdırabilirsiniz istediğiniz temayı konuyu içeriği söyleyip
momkrm19 momkrm19 ya bir de şimdi aklıma geldi komikli ama sonu beni çok ağlatan yani anneler için duygusal bir kitabımız var sizde yoksa bir bakın onu da tavsiye ederim : Bıdık - yeni kardeş geliyor 🙂
Pudrapudra momkrm19 alfons serisine bayılıyoruz gerçekten bide üzüm sürünün en küçük ineği var çok tatlı kitaplar. ‘ Evde bebek istemiyorum’ seviyesinden ‘belki kardeşim giyer benim bu küçük gelen ayakkabımı’ seviyesine geldik kitaplar sayesinde😅 de ebeveyn için bulamıyorum kardeş rekabetini okudum sadece. Teşekkürler yine de:)