Sengul2256 Kızlar 6 aylık oldum oksaparı hala göbekten vuruyorum ama çok korkuyorum acaba keseye felan değermi diye arada çok acıtıyor sizce korkmalımıyım siz kaç ay yaptınız göbekten
Zbyd3 Sengul2256 3 aydır yapıyorum canım koldan da oluyormuş ama ben beceremedim göbekten yapıyorum keseye bişey olmaz o çok ilerde bi yerde . Bi sağdan Bi soldan yapıyorum
S-nss Sengul2256 göbekten yapsanız bir şey olmaz iğne küçücük zaten. Doktorlar sezeryanla bebeğe ulaşmak için 7 kat kesiyorlar karnımızı öyle düşünün. O kadar derinde yani. Ama karnınız büyüdükçe oradaki gerginlik artacağı için kolunuzdan yapabilirsiniz birinin desteği ile
tahamommy Sengul2256 değmez canım tabi ki önünde yağ tabakası var bi kere zaten, bebeğin çıkabilmesi için 7 kat kesiliyor sonuçta orası ulaşamaz iğne. 37. Haftadayım hala karından vuruyorum
anneoluyorummm103 Sengul2256 ben 3.aylara doğru doktora sordum koldan vurabilirsin dedi. Artık göbeğim mosmor olmuştu ve hep kanıyordu kol daha rahat ama şimdi kolumda sertleşti acıyor
Sengul2256 Zbyd3 bende kolu yapamadım o yüzden hala göbekten yapıyorum ama korkuyorum hareket edince acaba değişiyormu diye
alim2101 tahamommy bende hâlâ karnımdan vuruyorum 37 haftadayım. Havasını almıyorum siz alıyor musunuz ne kadar daha kullancaksnız
Srp37 Sengul2256 ben bir önceki gebeliğimde de doğuma kadar kullandım şimdide kullanıyorum evet arada acıyor ama keseyi yırtarak kadar büyük bir iğne değil merak etmeyin Allahın izni ile bir şey olmaz içiniz rahat etmiyorsa bacakta koldan vurabilirsiniz.
tahamommy alim2101 havasını almıyorum canım bende zaten almayın yazıyor, şuan doğuma kadar kullanıcakmışım. Doğumdan sonrasına da o zaman bakarız dediler
Bmelekkk Sengul2256 bana doktorum doğuma kadar yapabilirsin dedi, 36 haftaligim hala göbekten yapıyorum