Hifaakim Kızlar bu arabayı kullanan varmı minübüs metro otobüs e rahat binilebilir mi ağır mı büyük mü ben tek başıma minübüse rahat binebilirmiyim memnun olan varmı acaba yazarsanz sevinirim 🙃
Papatyaaam1 Hifaakim ben travel sistem aldım hepsıburadadan gayet güzel kalıtelı daha kullanmadık ama
Papatyaaam1 Hifaakim hafif yanı bana ağır gelmedi kurulumu vs herseyı gayet kolay ve güzel benım hoşuma gıttı
teachermomyy23 Hifaakim evet hepsiburada indirimde diğer sitelerde daha pahalı ama bazı kullanıcılar ağır olduğunu yazmış
Hifaakim Papatyaaam1 genişlik olarak büyük mü acaba yoksa minimal mi yani siz rahatça minübüse metroya binebilirmisinz🙃
Papatyaaam1 Hifaakim çok büyük degıl çok küçük de degıl ama hafıf hani ben tek elımle kaldırabılıyorum
Hifaakim Papatyaaam1 cnm peki katlamak için bebeğim oturduğu yani oturma kısmını çıkarmak mı gerekiyor yoksa takılıyken katlanıyormu
Papatyaaam1 Hifaakim benım aldığım o sekılde kapanıyor bunu bılmıyorum ben 8700 e aldım travel sistem benimki bunda city yazıyor bütün modellerinde ufak tefek farklılıklar var ızledıgım cıdeolardan onu gördüm