Haticebaysalll Alışverişe başladık ama bebeğime hangi marka şampuan alıyım bilemedim sizin önerdiğiniz markalar neler ?
Melike26 Haticebaysalll mustela iyi ancak uygun olsun istersen uni baby öneririm bende bebeğim için aldım. Hiç zararlı bişey yok. İnstagramda muhendisinoğlu diye bi hesap var orda her türlü malzemenin içeriğini paylaşıyor. İnceleyip tercih edebilirsiniz
ozgeya Haticebaysalll İçerik olarak ve ürün olarak en güzeli Mustela,bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum her bir ürününden çok memnun kaldım,içeriği sebebiyle de içim rahat kullanıyorum.
momof3 Haticebaysalll @muhendisinoglu var İnstagramda takip etmenizi öneririm şampuan bebek bezi mama vs. hangi markanın içeriği ne bilgi veriyor 😌 En temiz içerikli şampuanda Mustela.Biraz pahalı ama onun dışında bir kaç marka daha var sadece Bübchen i hatırlıyorum.Daha fazla bilgiyi sayfada bulabilirsiniz 🌸
Sengulkrgz Haticebaysalll instagramdan muhendisinoglunu takip etmen gerekir bir anne adayi olarak cok faydali bilgilere ulasacaksin bu biiiiirrr 😃ikincisi en iyi ve en kaliteli dogal sampuan MUSTELA...Biz onu alacağız
nisanisa Melike26 iyi de uni babyi önermiyo diye biliyorum ben uygun fiyatsa ben baby me kullanıyorum mesela
ozgeya Melike26 Üzgünüm ama unibaby’nin içinde sodyum benzoat var,hücrelere ciddi zararlar veren bir madde.
nisanisa Melike26 canım emin misin yanlış mi hatırlıyorum diye girip baktım da gerçekten uni baby yok
Melike26 nisanisa daha öncesinde herşeye onay verip kullanılır şekilde paylaşım yapmıştı. Bende ondan sonra aldım ama yine baktım da öyleymiş ben de şaşırdım valla
ozgeya Deletedmom56 Sebamed’in içerisinde de sodyum benzoat var,hatta alkol ve SLES de var. Ben mustela’yı aylardıe kullanıyorum göz yakma olayı yaşamadık.Bebeğimden önce kendim de Mustela kullanıyordum saçım için,ben de öyle bir şey yaşamadım