Kalbinur Kızlar merhaba ben 37 haftalık hamileyim gece lavaboda peçeteye akıntının içinde ince kıl gibi pembe kan geldi acaba nişan dedikleri şey mi geldi bilgisi olan var mıııı
zehracelikel1 Kalbinur nişan olsa da hemen doğum belirtisi olmuyor diye biliyorum belki bir gün belki bir hafta bir ay sonra doğum başlayadabilir demişti ebe
Kalbinur Esrazumra24_ ilk gebeliğim olduğu için pek anlayamıyorum ama ara ara gelen sancım var sadece belim iki gündür dayanılmaz ağrıyor popomda ve ön tarafımda inanılmaz baskı var yürütmüyor
Rbs06 Kalbinur nişan sabah 7de geldi benım dogumum ertesı gun 13:50de gerceklesti hemen baslamıyor ozellıklede ılk dogumsa
Rbs06 Kalbinur normal dogumsa hemen baslamıyor ben cok erken gıttım sancım vardı ama acılmam ılermeyınce suni sancı taktılar acılma olması ıcın bence evde gereken hareketlerı yap yoksa bıraz yoruyorlar korkutmayım bılgın olsun
Rbs06 Kalbinur ama ılk dogum korkuyor ınsan hemen gıtmektede fayda var senın tercıhın rısk alma bence
Fatoss3- Kızlar bişi dicem emin değilim bndenmi de sabah uyku sersemiydim cnki idrarımı yaptm ve baktığımda kanlı gibi bı parca gibi bişi vardı ama peceteyle sildifimde bı kan feln yoktu emin olamadm ilk gebeliğim