rabiiiij kizlar selam 12. haftada doktor bana ihtimalle kız olacağını söyledi ben de çok sevindim ve alışverişe başlamak istiyorum ana kayinvalidem henüz erken diyor cinsiyet değişebilir 16. haftada kesin olur vs diyor başına böyle bir durum gelen var mı??
yucellirem rabiiiij Ay bende 12+4teyim Tahmin var kesinlik yok😂 14 ve 16da gel dedi ama dayanamayıp 13te gidesim var napsak acaba ahahahahah 😂
Kezban_422 rabiiiij 20 haftada kız denilen bebeğim detaylıda erkek çıktı bnce erken baya ben bile başlamwdım hâlâ şoktyım😁😁😁🤦♀️😊
Aygunirmm rabiiiij 12 haftada kız dedikleri arkadaşımın bebişi detaylıda erkek çıktı bence kayınvalideniz haklı bekleyin derim
ozlemiracc rabiiiij doktor ihtimal veriyorsa şimdi başlama derim bize 11. Haftada bacak arası boş kız olabilir dedi, 14+5 te üç çizgiyi gördü 15+5 tede netleşti 💖
rabiiiij yucellirem başına cinsiyet değişme durumu gelen çok anne var sanırım biraz daha beklemek gerekecek 😅
ikincibahar_08 Bende 12. Haftada erkek olduğunu öğrendim %90 erkek dedi hatta doktorum ama bekliyorum 16. Haftaya kadar ne olur ne olmaz kesinleştikten sonra alışveriş yapacağım
rabiiiij Aygunirmm beklemek en sagliklisi bu durumda kaçıncı haftada yapılıyor acaba detaylı ultrason🤔
Asklim Aygunirmm 21 haftalık hamileyim 14 de kız dedi bacak arasını gösterdi haftaya detaylı var değiştirmi acaba 2. Kızım olacak diye biliyorum
havvaclkh rabiiiij henüz çok erken alışveriş içinn bu sadece bir tahmin yanılanbilirler bana 38. Haftaya kadar erkek dediler sonra kız dediler şuan kizim 6 yaşinda herşeyini mavi almiştim🤭😁
Bus00 havvaclkh doktor aslında cinsiyetini tam gösteriyor göstermedi mi ben emin olmak için çekmiştim telefonla 😅😅
Kezban_422 havvaclkh pipiyi gormışmuydunuz acaba kesin net miydi banada kesin erkek dendi ama detaylıda siZ detaylıya girmişmşydiniz biz pipi gördük ama bilmiorum 🤷♀️🤷♀️😁
Bus00 rabiiiij erkenden kıyafet alayım deme 22 kadar bekle biz 21 kadar kız erkek diye çok değişti ayrıntılıda kesin erkek olduğu gözüktü bide bizim bebek hep arkası dönük oluyodu 😅😅
Aloska rabiiiij detaylıya kadar bekle derim balım, 20. Haftadayım her gittiğimde farklı bir cinsiyeti duyarak çıkıyoruz 🥲🩷