@deletedmom43191 bacım sende peygamber sabrı mi var o kadar şeyler yapmış kapına dayanıp jandarma çağırmış kiz yetmemiş asansör de kocana karının saçını başını yolacam ne demek kiz 😅 benim 2 kizim var büyük 8 küçük 4 evim dulex kendi Evim alt kattaki kadın cocuklarin ayak sesinden rahatsız olmuş sabah 10 da kapiya geldi senin evin müsait cocuklarin yukarıda oynasın bize ses gelmesin dedi yeter artık tv açıp izleyemiyoruz büyük kizim sesi hiç kabul etmez allahtan o evde yok dedi aşağıdan yukarı sopayla vururdu bende yukarıdan aşağı tepinirdim her vurduğunda 😅 kadin bizi hiç kabul etmedi zaten tasindigimizdan beri sürekli bi şikayet için kapıya gelirdi istanbuldan kayinvalidemler geldi gorumcemlerle hayli ev kalabalık oldu 1 hafta kaldılar 7 cocuk vardı evde 2 si bebek kadın sürekli kapiya geliyor diyorum ablacım misafirlerim var banane ben ses duymak istemiyorum felan filan her gün kapıda ama kadın bi akşam gene geldi ellerini bi açıp bana bağırmaya başladı bütün bina sesine yukarıya geldi bunun saçından bi yapıştım yer misin yemez misin dayağını yedi defoldu gitti eşi geldi seni şikayet edicem darp raporu çıkartmaya gidiyorum dedi git cikart hemen dedim ne beni şikayet etti ne de yukarıya geldi bir daha ben zaten çocuklarımi saat 9 da uyuturum ama cocuk yani bu nereye kadar durdura bilirsin ki kadın meğerse altındaki kadına da aynısını yapıyormuş manyak çıktı da kurtulduk