Hifaakim Kızlar tetenozu haziranda oldum 2. Doz süresi geçti bişey olurmu ya boğmaca üçlü aşı yapılıyomuş onu olmam lazım ama gidemedim bi türlü süresi geçti sorun olurmu
EsoMom_ Hifaakim sağlık ocağı daha iyi bilir yapıyorsa sanmam sorun olacağını bazıları birinci dozunu 28 de oluyorben biri 23 de ikinci dozu 26 da olmuştum :)
3boysmom Hifaakim kaç haftalıksın canım şuan. 30-32 ye kadar yapıyorlar diye biliyorum gidip öğren yine de ben 2.dozu 28de olmuştum
Kabiyra00 Hifaakim ilk gebeligimde doktorum istersen son hafta bile olabilirsin demişti. Ben olmadım hiçbir dozunu orası ayrı tabi.
Aygunirmm EsoMom_ sağlık ocağı bana 32 hafta itibariyle aşı yapmadıklarını söylemişlerdi. Bi ara sor kesin bilgiyi onlar verir
Kabiyra00 Seymatrkay şu anki sağlık ocağındaki hemşire normal dogumda da sezsryende de şart diyor. Ama erken doğum riski olanlara yapmiyorlarmis mesela. E onlarinki can değil mi 🤭
Seymatrkay Kabiyra00 Benim erken doğum riskim var :) Zaten bu mantığa göre yapılmaması gerekiyor. Ama bunun erkeni geci olmamalı. Gereksiz bir aşı.