nevanur_srt Ayyy canlar yarın sabah nasip olursa sezeryan doğuma gireceğim🥹ilk doğumum olduğu için aşırı korku panik heyecanım var dualarınızı bekliyorum inşallah 🤲🏻tavsiyeleriniz varsa da lütfen söyleyin😍İnşallah sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı 🌸pozitif hikayem diye post paylaşmak nasip olsunnn inşallah 🙈☺️☺️Benimle Aynı gün doğuma girecek hamiş arkadaşlarımmm burda mı 💁🏻♀️
Dupdurubirhayat nevanur_srt hiç korkacak bir şey yok Allah’ın izniyle öyle bir şey olsa hiçbirimizin kardeşi olmazdı. Çok kısa süren bir işlem. Duanı et rahatça gir boşuna stres yapmışım diyeceksin. Benim de 12 Eylül inşallah ikinci sezaryanım Sezeryanın sonrası ağrılı, başında bir şey hissetmiyorsun rahat ol sen rahat edersen bebeğin de rahat olur
kaannur42 Hiç korkma stres yapma 15 eylülde doğumum olacaktı ama beneğimin durumu kötü olduğu için acil sezeryana aldılar şuan 6 günlük olduk sezeryan sonrası evet ağrıların oluyor gaz çıkarma durumunda sade kahve soda ve sakız kullan
nevanur_srt kaannur42 yaa hayırlı olsun 🌸bir sıkıntı yoktur inşallah 🙏🏻 evet çantama kahve bitter çikolata koydum ☺️siz genel mi oldunuz belden aşağı uyuşturmalı mı
kaannur42 nevanur_srt çok şükür bir sıkıntı yok birbirimize alışma sürecindeyiz ben belden uyuşmalı oldum
nevanur_srt Dupdurubirhayat Oyyy🌸çok teşekkür ederim canım benim sende sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına ☺️
busra1708_ 15 Eylülde 39+0 da gireceğim, doktorum sabah 6 da gel, 8 de ameliyat dedi, zaten gece uyuyamayacağıma o kadar eminim ki erkenden çağırdıkları için çok mutlu oldum 😄
SecretaryMother Benim de 11 Eylül tam 38 de alacak doktorum Allahın izniyle sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize heyecan hepimizde vardır muhakkak 🥰