Ssraa 2kizannesi- konum at geliyorum😂😂😂 amaan çok da takılmamak lazım her türlü insan var aynı dünyayı paylaşıyoruz ☺️
EmraheydaBier 2kizannesi- ıyy berbat bişey o ya miğde yanıyo boğaz alevleniyo gaz çıkartınca diyimi ben kızımda hep yoğurt suyunu içtim geçiriyodu yada gavisgon şurup bire bir miğde yanmasına
2kizannesi- EmraheydaBier Ohoo 5 kutu birden alırdım eve o şuruptan 😅 Önceden de mide ağrılarım olurdu yerde iki büklüm kaldığımı hatırlıyorum mide ağrısına o şurup bende hiç bi işe yaramıyor valla 🤦🏻♀️
EmraheydaBier 2kizannesi- doğrudur ilk geneliğimde ben içerdim anında keserdi sizde işe yaramıyo demekki talcidde var emme ilaç bide onu dene tatlım oda güzel bi ilaç gebeler kullanabiliyo ama yoğurt suyu iç muhakkak en doğalı
2kizannesi- Tugbakaya benim o haftalarda hiç yoktu ama rahim büyüdükçe bebek yukarı çıktıkça mide yanması yaparmış. Vücudumuz bir o kadar değişikliğe uğruyor ufak tefek şeyler illa ki olucak çokta tedirgin olmamak lazım aşırı ciddi bi şey olmadığı sürece 🤗
Asiyyeee 2kizannesi- valla ilk kez duydum sizden kuru kahvenin mide yanmasina iyi geldigini diyare olunca limonla karistirip kullaniyoruz ama mide yanmasinada iyi geliyor demekki 🤷♀️. Sütü Laktozssuz kullanabilirsiniz rahatsiz etmez belki ozman🤗
Betttt 2kizannesi- yaa canım suan senı o kadar iyi anlıyorumki sanki yutkunsan veya sert bisey yesen gidicek gibi ama o hiç gitmeyen birşey. Bende neden oldugunu bilmiyorum ama iki gün sonra geçmişti
Srfn11 2kizannesi- 25. Haftamdayim bugun bnmde oyle inceden oluyor mide agrisi gibi ama cok sık degil.