hayat890_ Deletedmom_808 37+5 günlük prensesim Allah’ın izniyle son 2 günümüz kaldı. Duygular şelale😇👼
sahadett13 Selim_Alparslan bende bugün 38+3 ama ne açılma var ne sancı .. çok sabırsızım siz neler yapıyorsunuz açılma vs için ?
Selim_Alparslan sahadett13 Canım bol bol yuruyus yapıyorum dun 5 saat falan yürüdüm . Gece sanci girdi bebek toplanıyor baya bir karnım dustu birden şuan hafif hafif vuruyor belden bacaklara evde hareket ediyorum hiç uyumadım hurma yiyorum suanlik bekleyeceğiz 🤷🏼♀️🌺
Gazell1gazel Real tarihime göre 35+5 doktora göre 36 ya da 37 haftalık hangiisne göre gitmem gerektiğini bilemedim ve suyumun sınırda olduğunu söyledi doktor ve hala güzel bir hastane ve doktor bulamadım
-Busranrr97- Meyra19 benim de 33+1 bugün bakalım kendileri mi gelecekler yoksa bizi mi bekleyecekler ki ben kendisi gelecek gibi hissediyorum ☺️
sahadett13 Selim_Alparslan yürüyüş yapmıyorum pek harekette yapmıyorum açıkçası.. hareketleri çok azaldı bi korku var içimde
GULLMOMMY Alimenur canım o nlar hiç kullanışlı olmuyor bence ayriyeten satılıyor onlardan al istersen ben hiç kulanmamiştim içlik
Hifaakim Deletedmom_808 bende elele anne yanı yafa kanz ınki indirmde onu düşünoyrum bebek arabası çok kararsızm puset alsam mı ona da kararsızm hafif bişey istiyorum oda muhtmln elele olucak