Sevgiiss canım öncelikle bir sakin ol iyi şeyler düşün her şeyin başı strest 🌸 öncekiler kötüydü ama bunu artık onlarla kıyaslama bebeğinide strese sokma. Daha yolun başındasn ne kadar çok doktora gidersen kafan o kadar karışır kese gözüktükten sonra benim bildiğim betanın önemi yok. Her kese yuvarlak olacak diye birşeyde yok benimde ilk başlarda fasulye gibiydi şekli. Sabit bir doktor belirle bence kafanı çok karıştırma çünkü her hastanenin ultrasonu cihazı farklı referansları farklı her doktorun ölçümü farklı. Sen bir doktor belirle ve birazcık sabret. Haklısın zamanında kötü şeyler yaşadın ama böyle strest yapıp devamlı doktora gittikçe daha kötü olacaksın inan bana birazcık sabır herşey Allah’tan.bana kalırsa 2 hafta bekle kalp atışını dinlemeye öyle git bebek oluşsun kalp atışı bir yükselsin. Şimdi her gitmende daha strest olacaksın niye kesede bebek oluşmadı niye geç oluştu kalp atışı niye yavaş vs. O yüzden biraz arayı aç doktora gitmek için arada dua dinle için daralınca kendine uğraş bul biraz kafanı dağıtman lazım bence 🌸