Tugba2626 Deniizzz 26. Haftada başladı benim kilom . Stres yapma alırsın ben çok stres yapmıştım bebek beslenemeyecek diye . Maşallah iyi
SevincAtk Mym masallah vallahi 🙈😂😂gercekten bünye meselesi sanırım ya bende kafama cok takıyodum cünkü bende de aksine kilo aldım fazla suan 28.haftamdayım bende 11 kilo aldım 🙈🤷♀️
Mym Dilan123 İlk 3 ayda 4 kilo almanıza göre kusmalarınız olmamıştır sanırım ona göre.Ben İlk 3 ayda 2 kilo vermiştim,20 haftadan sonra almaya başladım
Durununannesi80 Aysegulkinyas 25. Haftadayım 15 kilo aldımm Ama mutluyumnn bebeğim kilolu olsun iri olsun istyorum 😈ve hala yiyorum eminim dogurduktan snra eski kiloma dönerim 55 ile kaldım
Aysegulkinyas Durununannesi80 ohh ne guzel sende bebekte saglikla oldugu surece kilo bence cokta onemli degil dogumda ve sonrasinda gidiyo hepsi insallah aldigin kilolar hep bebise gider 😘
Zeynoveannesi Durununannesi80 ya bencede bu bünye meselesi ben çok hızlı kilo alan Biriydim zaten hep 💁🏻♀️ hamileliğinmin ilk 2 ayında hali hazırda 5kg almıştım zaten hiç kusmadığım için 😂 şuanda 27hafta 14kilo aldım 🤭
Aysims Durununannesi80 canım çok kilo alıp bebeğin kilosu az yada normal olanlar da var az kilo alıp iri bebiş doğudanlar da onla pek alakası yok sanıyorm 🤔
Aysktr Mym korkmuyorum valla hosuma gidiyo nasıl olsa bebekle birlikte onlar da gidicek ben alamıyordum normalde sigara kullanıyordum simdi bu bahane ile de ne yersem ne alırsam kar 😂
Mym Gonul_yazc Kusmalarınız devam ediyorsa ondan olabailir bende öyleydim.Ben 20 haftadan sonra almaya başladım
Gonul_yazc Mym ben hamileliğin ilk döneminde mide bulantısı yaşamadım şimdi yaşıyorum ne yesem çıkartmak istiyorum ☹️
Dilan123 Kereminannesihtc aynen öyle zaten kilo almaya müsait bi yapım var hamile kalmadan önce çok çok az yemek yerdim günde 1 öğünle geçiştirirdim ama şimdi bebek için düzenli yiyorum bu da ondan çok bana yaradı😂😂
Kereminannesihtc Ya herkese onanamiyorum. İlk oglumda 18 kilo aldim.68le basladim 86 ile dpguma girdim. Bunda da ayni gibi ogrendim 1 ay icinde 5 kilo aldim. Kusmalim baslayinca 3u gitti. 11.5 im 2 kilo almis gorunuyorum ama az yiyim hemen 5 kiloya cikiyorum yine. 72 yim suan az yemek yiyim 75 yaziyi😂😂😂😂