ilknrklcoglu1 Hanımlar 37 haftalık gebeyim, 3. bebeğim olacak hayırlısıyla.. İçimde çok kötü hisler var sanki yarık dudak doğacak gibi hissediyorum kötü bir şeyle karşılacakmışım gibi. Neden böyle anneler hisseder deniyor ya daha da stres oluyorum.
Ecisbicis ilknrklcoglu1 detaylı ultrasona gittiniz mi, gerçi doktorunuz bile olsa görürdü özellikle bakıyorlar, neden öyle düşündünüz
HiravEmir ilknrklcoglu1 Ay bende öyle şeyler düşünyordum şükür doğdu oğlum gayet sağlıklı. Inşallah seninde öyle olur aklına getirme
ilknrklcoglu1 Yok detaylı ultrason yapmadım diğer 2 gebeliğimde de yapmamıştım. Bilemiyorum öyle sanki bir sürprizle karşılacak gibi. Çok kötü ve anlamsız bir his.
bbety ilknrklcoglu1 neden Detaylı ultrason yaptırmadınız ki? Doğuma çok az kalmış bebeğinizin belki doğar doğmaz bir sağlık desteğine ihtiyacı olacak. Ben olsam doktorumla endişemi paylaşırdım detaylı ultrasona alternatif yapılabilecek bir şey varsa onu yaptırırdım şu an
ilknrklcoglu1 @“bbety” bbety şüphelerim yoktu sadece bu sona yakın endişe etmeye başladım ya da gebeliğimde sorunlu giden bir şeyde olmadı.