BusraFf Kızlar 25 e girmeden önce ara ara hafif mide bulantısı olıyordu tolere edilecek gibiydi. Ama 25.haftama girdiğimden beri mide bulantısı daha fazla olmaya başladı normal mi
dedimolabilirrr BusraFf yani 25 bulantıların geçtiği bir evre aslında ya ilk aylar ya da son aylar bulantı normal oluyor ama sizin haftanızda viral bir enfeksiyon kapmış olabilirsiniz beraberinde ishal vs bişey var mı
dedimolabilirrr BusraFf idrar yolu enf olabilir bir de o da bulantı çok yapıyor ve herkeste idrar da yanma olmuyor yani bende olmamıştı mesela ama varmış
burcukerim Soğuk su veya soğuk şeyleri fazla tüketiyorsan bulantıların artaar ben 21 haftalık hamileyim hala mide bulantılarım aşırı derecede yoğun bulantı sebebi idrar yolu enfeksiyonu da olabiliyor
burcukerim BusraFf üşütüyor da olabilirsin nane limon içmeyi dene veya yarım elma ye mide asidini alır bulantıların azalır ballı suyu da deneyebilirsin
burcukerim Benimde sormak istediğim bir şey var 21 haftalık oldum ama karnım bi anda büyüdü garip bi şekilde önceden belli belirsizdi ama 2 gece de kocaman oldu resmen neden olur ve ne yapmam gerekiyor fikriniz var mı
dedimolabilirrr BusraFf evet canım 4 hafta da bir kontrole gidiyorum artık her gittiğimde kan idrar alıyor bakıyor gebelik ilerledikçe daha sık bakılıyor yani benim doktorum öyle yaptı