Turaned Ben duzenli iliski yasiyorum bu ay ovü test denedim 6yumurtlama oldu 7catladi bu gunde cok silik oldu hepsini degerlendirdim ama boyle karnima adet olcakmisim gibi bi agri gibi gelip gidiyo neden olur bu acaba?
Ecisbicis Turaned adet olabilirsin canım düzenli ilişki oldu diye o pik günlerde tutacak diye bir şey yok, bence bunlara takılmayın, evet istiyoruz bir an önce olmasını ama ne zaman uğraşmayacaksınız o zaman olacak bence, kovaladıkça kaçar öyle düşün☺️
Hazalina Turaned valla hiç ovü testi yapmadım bilgim yok ama hamileliğimde 3-4 gün kasık ağrısı olmuştu sonra müjdeli haberi almıştım . İnşallah gönlünüze göre olsun, rabbim dualarınızı kabul etsin 🙏
Nsrin Turaned hamilesin bacım hayırlı olsun Karın ağrın bebeğin yerlesmesinden kaynaklı olabilir,yarın bı kan tahlili ver bence
Kubar Nsrin çok güldüm ya 😅😅yumurtlama olduğunu gösteriyor bu testler 🤭bende önceden bilmiyodum bu kadar testi niye yapmışlar, neye ikna olmaya çalışıyolar diyodum 😅 inşallah gerçekten hamiledir🥰
Nsrin Kubar Turaned kusura bakma çiçeğim ben üvo testi vs bilmiyorum gebelik testi sandım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah,Allah’ım kucağını doldursun amin amin amin 🫶
Nsrin Kubar 🤣🤣🤣 uvo testi ne bilmiyorum valla bende gebelik testi sandım 🥴 inşallah rabbim soyletmistir de dediğim çıkar
Nsrin Kubar bende şaşırdım bı an Allah Allah diyorum 6 tane hep çift çizgi niye kbullenmiyor 3.cizgiyi mi bekliyor diyorum 🤣🤣