dedimolabilirrr [silindi] uyuyamıyorum uyuyamadığım için kendime ağlayasım geliyooo 😭 Sabah 7de kalkıp oğlumu okula götürecem ama zıkkım uyku ne gece ne gündüz var…..
dedimolabilirrr sym_yc dert demeyelim de 3. Trimester problemi diyelimmmm.. dönememek, kalkamamak, nefes darlığı vs 2 saat deliksiz uyusam şükür ediyorum deliksiz uyumayı unuttum 🥲
Baklavaseverim [silindi] Yok kız kızım var 5 aylık 2,5 ay önce olmuş mastitten kurtulmaya çalışıyorum ya cnxnddj
[silindi] Baklavaseverim ay maşallah güle güle büyüt 🌸 maastit çok zor emzirirken ne çektim ya Allah yardımcın olsun
dedimolabilirrr [silindi] senin bebişin doğmuş sanırım hemen uyu o uyumuşken senin de dinlenmen lazım biz hamişler olarak uyuyacak vakit bol uyku yok 😅
Yenibirannee [silindi] ay annemle ablam hep gelse keşke evimi topladılar 2 kızımla oynadılar yedirdiler ben oturup çay bekledim evimde 😂😂😂
sym_yc dedimolabilirrr oyy kıyamam gerçekten çok zor bir süreç 3. trimester ama sağlıkla kucaklarsınız inşaAllah yavrunuzu❤️
Baklavaseverim [silindi] Ay emzirirken ben de neler çektim şimdi iltihap kana karışmıştı antibiyotik kullandım da az önce göğüsümü iyice bastırıp sızladıkça elimle sağdım biri rahatladı diğeri o kadar çok ki yapamıyorum inşAllah damarlara falan zarar vermem burdan bilen varsa da söylesin çok bastırınca zararı olur mu damarlara 🤣🤣
[silindi] kocamaduru ay valla uyuyalım kocim de daha gelmiyormuş zaten 4 saat sonra bizim mesai başlar iyi geceler bebişlerrrr
babymom2026 [silindi] özleme bacım özleme diyeceğim ama güzel hisler arada bir kusmak dışında güzel geçiyor benim ☺️ her gördüğümü canımın istemesi disinda 🤦♀️
kurkmantosuzmadonna Baklavaseverim canım bebeği farklı pozisyonlarda emzir. Tersten emzirmek gibi o zaman göğsün her yerini tam boşaltıyor bebiş ve rahatlıyorsun
ayse186_ Merhaba kizler 24 haftalık hamileyim eşimle birlikte olduk ve kanamam geldi kırmızı pembe gibi çok dehildi acile gittik bisey yok bebek sağlıklı dedi ama korkudan eşime yanasamiyorum tekrarlar mı bu durum
dedimolabilirrr ayse186_ evet tekrarlayabilir tabi ilaç yazmadılar mı uzak durun bi kaç hafta en azından doktor bunu önerir.