heyecanli1anne__ Kızlar enfeksiyon çıktı bi toz şase birde fitil verdi doktorum gyno lomexın diye. 1 saat önce koydum fitili ama yanma hissediyorum çok rahatsız edici yanması normal mi
Kvsr46kvsr heyecanli1anne__ evet kaşıntıda yapabilir ama çok etkili bi fitil. Hamilelikte de bolca kullandım. Şimdide kullanmaya başladım yine. Uzun süre rahatlatıyor enfeksiyonu
Simsiyahh heyecanli1anne__ gyno lomexin krem değilmi ? Bir de çok mu içine sürdünüz benim doktorum içine sürme dedi kenar kısımları bir de idrar yaptığımız yere sürülecek dedi
Talentedmom heyecanli1anne__ fitil kullanmadım hiç monıral şase içtim yatmadan önce suya döküp içiyorsun bol su iç mutlaka kızılcık özü Varsa o da iyi gelir
heyecanli1anne__ Kvsr46kvsr dayanamıycak gibiyim 1 saati geçti koyalı lavaboya gitsem etkisi falan azalır mı
Kvsr46kvsr heyecanli1anne__ ilk 20 dakika içerde kalması yeterli diye biliyorum. Bi git lavaboya rahatlarsın belki
heyecanli1anne__ Simsiyahh 2 tane varmış zaten içinde 3 gün arayla kullandım inşallah işe yarar geçerde yanması çok büyük bi eziyetti benim için
Simsiyahh heyecanli1anne__ doktorunuza bir sorsaydınız normal miymiş acaba şimdi ben kullanmadığım için birşey diyemiyorum