melegiminannesi Ya kızlar bugün tam 9 haftalığım karnımın büyüdüğünü söylesemde kimse inanmıyor belki gaz belki erkenden mi büyüdü saçma ama sorunum şu ki göbeğimin derisi kuru kuru oldu derim dökülüyor sizde yaşadınız mı ne yaptınız geçti 🤔 https://i.hizliresim.com/DYm03v.jpg karnım bu kadar oldu ya normal mi 9. Haftada bu kadar olması🤔
Elifsaadet melegiminannesi ben 16 haftalık oldum, 9. Haftayla 16. Hafta karnım hala aynı, senin gibi çıktı böyle Aman aman büyümedi, Bence gazdan şişkinlikten oluşuyor bu çıkıntı, çokta takma herkesin farklı kiminin 9 ay hiç çıkmıyor kiminin üçüz gibi şişiyor
Aysesare melegiminannesi şişkinliktir ilk haftalar da yaşanıyor bende yaşamıştım. Bir süre sonra şişkinlik iner , karnınız bebekle birlikte büyümeye devam eder
melegiminannesi Cbellle ben akşam yemeklerini yiyemiyorum bile kilo verdim hatta ama göbek aldı başını gidiyo valla
melegiminannesi Elifsaadet yok şişkinliği cok takmıyorum zaten enin de sonunda büyüyecekte bu döküntü cok kötü oluyor ya
Emine982 Normal cnm benim de o haftalarda öyleydi hatta bende o gaz faln sanıyordum ama gobekmıs 😁şuan 16haftalık hamıleyım 6aylık gıbı göbeğim var 😊
melegiminannesi Emine982 ahahahah bazısı normal değil bazısı normal diyo bence hamilelikten hamileliğe farkediyor ben daha 3. Ayı tamamlamadan böyle olduysam aboo😀
Elifsaadet melegiminannesi nenlendirin bende siyah atlet giyince farkediyorum hep üzerine yapışıyor pul pul döküntü, demek ki cilt kuru çok, ve buda çatlamaya müsayit demek , ben sabah mustela krem akşamlarıda bio oil bebe yağı kullanıyorum
Emine982 melegiminannesi tabi cnm karın yapına göre değişiyor zaten valla bende onu düşünüyorum 😂şimdiden soranlara 6aylık diyorum doğuma kadar nasil olucam çok merak ediyorum ama güzel bişey bence 😇😁
Elifsaadet melegiminannesi yok ben eczaneden aldım biri bebe yağı biri çatlak kremi, kardeşim mustela kullanmıştı hiç çatlamadı ondan aldım, bebe yağınıda eczacı önerdiği için aldım