bsrm Merhabalar bugun kan sulandiriciya başladım merak ettiğim kan sulandirici kullananlarin bebekleri haftasiyla uyumlu kiloda oluyor mu yoksa daha mi zayif oluyolar. Kan akımı az gittiği için kilo alamiyolar diyolar dogru mu
Ilkesmomy bsrm ıkıncı gebelıgım ıkısındede kullandım. Hıc boyle bısey duymadım bunu sana dıyen kısı dr mı ?
2Princess1Mom bsrm Yok öyle birşey. Kimden duyduysanız yanlış bilgi. 😊Gebeliğimin başından 35. Haftaya kadar her gün kan sulandırıcı iğne kullandım. 38+5 de 3540gr doğdu kızım.
ozoz66 Hangi nedenle verildi kan sulandırıcı? Mesela benim bir önceki gebeliğimde çentik vardı bebeğiöe giden kan akısı yeterli değildi ve beslenemedi benden bu gebeliğimde doktor böyle bir durum yaşamamak için 12.haftamda kan sulandırıcı hapa basladı ve şuan gelişimi normal ilerliyor :) kilo olayı birazda genetik bence
ozoz66 bsrm benim yengemde aynı sebepten iğne kullanmıştı, kan akısımızı düzenliyor ve bebişlere daha iyi kan akısı gittiği için gelişim geriliğinin önüne geciyor, mesela benim düşük vs öyküm olmadığı için sadece hap ile devam ediyorum
[silindi] Tam tersine kan sulandırıcı plasentaya giden kan alımını artırdığı için daha iyi kanlanmasını sağladığı için bebeğin kilosunun iyi olmasını sağlar. Başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum 37+4 haftalığım 3300 gram bebeğim