Gzmadymn ayse186_ korkmayın tek seferlik benimde başıma gelmişti bebekten değilde belki tahriş falan olmuştur ondan kaynaklıdır, ilişkiyi yasağınız yoksa sorun olmaz Allah ın izniyle
EsoMom_ Gzmadymn insallah vallla ya 99 dan sonrası hızlı geçer dediler yok bacım yok ne geçmesi hele 30. Haftadan sonra hiç geçmez 28. Şuan 😆😆
Gzmadymn EsoMom_ bence son aylar zor geçiyor artık heyacan artıyor, ağrılar artıyor falan hele son haftalar asla geçmiyor 😂 doğduktan sonra zaman çok hızlı
Gzmadymn EsoMom_ bencede ve yaşı yakın olanlar daha iyi anlaşır ve bende tek seferde büyütmüş olacağım daha çok yorulacağımı biliyorum ama yıllar sonra en baştan başlamak daha zor bence nasip olur inşallah istediğimiz vakit 🤗
EsoMom_ eco1727 çarpıntı şeklini ben hala yaşıyorum ve bebeğim hareketlenince özellikle de uzanında oluyor bebek hareketlenince kalp daha fazla kan ğompalıyor ondanmıs :)
EsoMom_ eco1727 gün içinde ne kasar yorulursam yorulayım benim ki de öyle tam uyuyacağım zaman hormon tepmeye başlıyor sıjssjdjd
Ipek321 EsoMom_ Evrt büyük olan kız olunca öyle abla modada oluyor oyun kurup kardesi ile çok güzel oynuyorlar benim de öyle 🥰Allah’ım gönlüne göre versin inşallah canım benim ♥️
mehmetsaki Gamzeahmet123 benimde 27+4 aynende bende bacak sızıntısı arada gelen mide bulantısı ve ağrılar eşlik ediyor
mehmetsaki ayse186_ biraz ara verebilirsiniz kendini zorlamışta olabilirsin doktor kontrolünde bi sıkıntı yoksa tahriş olduğundan dolayı olabilir hassas olunabilir ya dikkat edin yinede
EsoMom_ Beyza_35 sade soda iç ama magnezyumda iç etkisi olur zamanla kasılmalar artar kötü olma canım :)
EsoMom_ cakirbebek daha küçük sürekli ilgi istiyor normal kız skskskdjd Minikkkkkk paşaaaa yormuyor mu 😆😆😆😆
Meralinmucizesi EsoMom_ sabaha kadar sancila dim durdum adet sancısı bel ağrısı mahfediyor son aydayim bakalım ne zmn gelmek istiycek paşa 36 hafta
EsoMom_ Meralinmucizesi oyyyy maşalllah vaktiyle gelsin Dicem de zaten vaktindesiniz ksjdjdjddjd ayyy maşalllah bize de nasip olsun bu haftaları görmek 🥰🥰🥰🥰