Tug12 Kocaeli Şehir Hastanesinde doğum yapan varmı acaba sezaryen nasıl geçiyor iyi mi sonda takılması odalar vs doktor kendi yapmıyor stajer yapıyor flan diyorlar
Mor-kelebek Tug12 bende orada planlıyorum doğumu nasipse Ekim’de olacak sezeryan üstte kalsın post yazan olur inşallah 🤲
mirababy03 Ben 2023te kocaeli şehir hastanesinde doğum yaptım özel hastanede yapsam bu kadar iyi olamazdı herkes çok ilgiliydi tek başıma odada kaldım tek problem doğumu beklerken yanınıza kimseyi kabul etmiyorlar
deniz_45 Nasip olursa bende bir ay sonra orada sezeryan olucam ama dogum yapan tanıdıklarım çok memnun kaldıklarını söylediler
Mor-kelebek deniz_45 ya inşallah öyle olur benimde son 1 ay kaldı inşallah. Takipli olduğunuz doktor var mı ?
deniz_45 Mor-kelebek Mustafa Göktan diye bi doktor vardı ona gidiyordum ama bulamayınca kemine Uzel diye bi doktora aldım mecbur yarın gidicem inşallah iyidir hep aynı doktoru bulmak zor maalesef
Mor-kelebek deniz_45 aynen aynı doktoru bulmak zor maalesef. Zaten sezeryanda olsa o an hangi doktor varsa ameliyathanede o doktor doğuma giriyormuş yeter ki orada takipli ol doktor önemli değil yani