elisa0121 6+5 günlük hamileyim akıntı şeklinde kan geliyor acile gittim doktor kanama alanı yok progestanı kullanmaya devam et dedi bu şekilde kanama yaşayanlar oldu mu tecrübenize ihtiyacım var
ulku23 elisa0121 4. Haftadan 7 ye kadar sürekli olmasada kahverengi kanama oldu progestan iğne ve hapını kullandım geçti şuan 14 haftalık olduk bol dinlenin su için kanama alanı yoksa korkmayın bende de kanama alanı yoktu ama 3 hafta sürdü
katlav elisa0121 5+5 gibi lekelenme şeklinde kanamam oldu. Progestanı fitil şeklinde kullandım 12.haftaya kadar şu an bir problem yok çok şükür.
MelisSezen Bende de 12. Haftada oldu çok korktum doktor günde bir tane toplam beş tane proteston iğne verdi. Zaten hap olarak kullanıyordum iğneyle desteklemiş olduk. Çok şükür geçti o hafta içinde. Doktor kontrolünde olun panik yapıp endişelenmeyin inşallah geçer bir an önce
blablablablablax MelisSezen merhaba aynı durum bende de oldu kanamanız tekrarladı mı peki sonradan şimdi kaç haftasınız
yasemin110421 Bende de var kanama hem üç günde bir iğne oluyorum hem de hergün progestan içiyorum onuncu haftadayım
MelisSezen Bana başka bir doktor da kanaman tekrarlarsa progestanı 3’e çıkar demişti. Eğer için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha muayene ol istersen
Bmelekkk 4-7 ve 9. Haftada oldu benimde, 9. Haftada olan kırmızı idi, tüp bebek, günde 3 defa 2 şer adet kullanıyordum progestani , ve o süreçte istirahat halinde idim ,yemek yemek WC harici genelde yatıyordum yada ev içi minik yürüyüş yapiyordum
Bmelekkk yasemin110421 yani su gibi gelmiyordu ama 1 haftaya yakın sürdü bitmesi sürekli pedim kirleniyordu
Bmelekkk elisa0121 bana istirahat halinde geçir bu süreci bitene kadar dedi, ama arada hafif ev içi yürüyüş olmalı ki rahime kan akışı olsun , onda zaten WC ye gidip gelirken olan yeterli gelir