hshshshs Son adet tarihim 15 temmuz beta hcg testi yaptırdım 25 ağustosta 602 çıktı aile hekimim en az 5 haftalik olduğunu söyledi bugün tekrar gittim (08/09/2025) ultrason da bebeğim 5 haftalik çıktı kafam çok karıştı😑
yellowchick hshshshs Benimde son adet tarihim 15 temmuz ve şuan 7+5 gebeyim normalde 8 olmam gerekirken muhtemelen sizinde geç döllenme olabilir stres yapmayın iki gün sonra tekrar gözükün 🌸
hshshshs maviportakal_ hayır değil birde ilk gebeliğim olduğu için pek bilgi sahibi değilim biraz korktum açıkçası
maviportakal_ hshshshs 15 temmuzdan 25 ağustosa kadar hiç regl olmadıysanız regl tarihine göre şuan 9.haftada olmanız lazım regl yakın döllenme olasılığı da çok düşük genelde 1 ay kadar nasıl geç bi döllenme olmuş anlayamadım 😅 kese veya bebek gördünüz mü
hshshshs maviportakal_ Banada çok tuhaf geldi uygulama 8 haftalik diye yazıyor aile hekimimde bunu doğruluyor bugün doktor kese gördü ama 5 haftalik diye diretti yarın tekrar bi başka doktora gorunucem 15 temmuzdan sonra hiç adet görmedim ben
maviportakal_ hshshshs geç döllenmiştir demek ki oluyormuş bir iki hafta geç duymuştum ama olabilir demek ki sağlıklı olsun da canım ne zaman olmuş olursa olsun 🌸
Burcak61 hshshshs bellide tam adet olacağınız zaman mı tuttu o yüzden mi olmadınız acaba çünkü 9 haftalık olmanız gerekiyor ilk 4 haftayı çıkarsak adet haftanız da tutmuş gibi görünüyor
nagehan2808 Benim de geç döllenme ama bu bi sorun değil merak etmeyin doktora özellikle sordum benim de SAT 8 temmuz ama doktor kalp atışını duyunca kaç haftalık olduğunu tam söyledi ve o hesaba göre döllenme 17 temmuz oluyor
hshshshs zilanbebe 2 gun üst üste farklı doktorlara gittim biri kese var bebekte görünüyor dedi 5 haftalik diğeri ise kese var bebeği göremiyorum dedi bu normal mi hiç böyle bisey başına gelen var mı
bus128_ Benim son adet tarihine göre 5 haftalık ama beta 270 çıktı ona göre değer dusukmus doktor geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar kan testi alırız dedi ultrasonda da kese gözükmedi küçük ya ondandr desi doktor umarım vardır ve iyidir 😑
hshshshs yellowchick bana şuan 5 haftalik diyorlar baya baya gerideyim ben oysa adet tarihimiz bile aynı 🤦♀️
yellowchick hshshshs yumurtlama zamanın farklı olmuştur canım olabilir kesen gozukmus stres yapma eğer 5 haftaliksa hemen bebek gözükmeyebilir haftaya tekrar git.Canını sıkma stres yapma 🌸
zeyyy_ @bus128_ kese beta 5000 olduğunda gözüktü benim hiç sıkıntı etmeyin bence bende çok tedirgindim sürekli doktora gidip kan verdim 🫠
zeyyy_ @hshshshs benimde 19 Temmuz son adet tarihi biz şuan 6 haftalığız regl tarhine göre 10 gün gerideyiz doktora sordum hiç sorun değil kese ölçümleri haftasıyla uyumlu olsun yeter ki dedi stres olmayın hiç beta değerim 5000 ken gördüm keseyi inşallah sağlıkla görürsün sende 🥰🌸