1prensaannesii Pink29 hastahane göre ve sizin sancı durumuna göre değişir ama 35-36 da giriyorsunuz zaten haftada 1 kontrol olduğu için her hafta girmiş oluyosunuz
Pink29 Embu anladım pekı bu nst kaç dakıka sürüyor orda sancı çıkıp çıkmadığına mı bakılıyor doktorum yonlendırır o halde henüz 26.haftadayım
Embu Pink29 15 20 dk arası benim gittiğim hastane de daha uzun sürenlerde oluyormuş bebeğin kalp atış hızını ve doğum sancısı varmı diye ölçüyor canım ilk gebeliğim de sancım var deyince 36 da bi bakalım demişti doktorum demeseydim istemeyecekti ama şimdi 32 de başladı her kontrolden yarım saat önce gidip nst ye girip doktora gözüküyorum sizi de doktorunuz yönlendirir canım illa ki
Yavuzzynpmhra imcakir ben ilk doğumumu 7 yıl önce, 41lerde yaptım🤭 Amin bacım. Allah tüm hamilelere sabır ve sağlık versin hamilelik gerçekten bambaşka zor 🥲
Pink29 Embu anladım teşekkür ederim benım az önce sağ karnıma ağrı gırdı beş dakıka falan sürdü sonra uzanınca gectı anlamadım neden olmuş Olabılır şimdi bu sancı mı yoksa ayakta durdum bıraz ondan mı olmuştur
busra1708_ Benim hep tam tersi oluyor, bebeğimi normalde çok net hissediyorum ufacık kıpırtısına kadar ki zaten kilolu bir bebiş, nst ye basıp kıpır kıpır diyorlar halbuki o an o kadar da kıpır kıpır değil yani 😄
[silindi] busra1708_ Allah allah bu nst nin çalışma mekanizması tam olarak nasıl acaba 😅 Ben de bir kere 29. Haftada hareket hissetmiyorum diye gitmiştim nst çekip hareketleri gayet iyi mis gibi demişlerdi halbuki hissetmiyodum ama şimdi çok net tekme yumruk hiseetmeme rağmen hareketsiz dediler anlamadım ben de 🙄😅
Loveis SuEr_Tu1512 2.doğumum olacak ve hiç böyle bi düğme görmedim, duymadım 😅 boş boş tavana baktım hep.
[silindi] Loveis düğme var ama kullandırtmıyolar hangi durumlarda kullandırtıyolar fikrim yok bana cihazı tanıtırken söylediler ama basma dediler 😂
Embu Pink29 canım nst sırasında sancı giriyor nst de çıkmıyor doğum sancısı ve kasılması çok farklı heralde ben hiç dogum sancısı çekmedim bebek büyüdüğü içinde sancı oluyor yorulduğun da da doktorum dinlendiğin zaman sancım geçiyorsa korkma demişti
Pink29 Embu evet bana da öyle demıştı de ınsan bazen tedırgın oluyor pekı akıntı vs oluyor mu sızde beyaz ya da seffaf
Embu Pink29 hamilelikte akıntımız biraz daha fazla oluyor canım zaten sürekli iç çamaşırlı degistiriyorum 🤷♀️