[silindi] NoName_ ya tam o anda neden hareketsizleşiyorlar acaba beni tatlı yemeye gönderdiklerinde çikolatayı yerken baya baya tekme atıyordu dönüp tekrar nst ye bağlanınca tekmesi durdu sadece hafif kıpırdanmalar yaptı 3 kere yeniden yaptırdılar aşırı panik oldum
NoName_ [silindi] keyifleri nasıl isterse ya bence bende tok gidiyordum bir şeyler yiyordum tatlı ama hareket etmiyordu şükür bir sıkıntı olmadı bebişim şuan 12 günlük oldu🥹
bbety [silindi] nst bazen bebeğin kalbi yerine annenin kalbini algılayabiliyor. Bir anlık düşmesinde O yüzden bir problem olmaz
S-nss [silindi] 34+4 haftalık ikiz gebelik benimki. Çok iyi anlıyorum sizi inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz 🤲
kocamaduru S-nss yok o sancıyı sorma durumu farklı aslında hani benim doğum sancılarım vardı ve ikinci bebeğim olduğu için tecrübeliydim bi önce ki haftada dahil sıfır çıkıyordu ama diyordum nstdeyken bile oluyodu kasılmalar nasıl çıkmaz hiç bi zaman çıkmadı yani hastanenin sorumsuzluğu tamamen ilk bebeğimde başka hastanede asla öyle değildi.Zaten sonra kapandı hastane
imcakir [silindi] Amin Amin inşalalh 🤲🏻 ama ilk kez duydum böyle bir şey sorun varmış gibi gelmedi içini ferah tut🌸 insan son aşamaya gelince daha tedirgin oluyor anlıyorum ama doktorum bana hareket varsa sorun yok diyor Kötü bir şey kendini kanama su gelmesi vs şeklinde belli eder vs diye
[silindi] imcakir evet ya bu aşamaya kadar ittire ittire düşe kalka geldik şu son 5 günde bir şey olacak diye ödüm kopuyor tüm gebelik sürecinde toplasan bu kadar panik atak olmamışımdır ama şu son günler beni panik atak ve paranoyak birisi yaptı bu iş bitince bi terapiye ihtiyacım olacak 😂
S-nss imcakir valla yatarak zaman geçirmeye çalışıyorum her tarafım ağrıyor. Doktor gün vermiyor. Suyun gelmezse sancın çıkmazsa bebek hareketlerinde bi sıkıntı çıkmazsa 36 yı görelim dedi şimdilik. Bakalım nasip artık 😊
S-nss imcakir sormaya dün eşime ağlıyordum hiç hazır hissetmiyorum kendimi doğurmak istemiyorum diye. Psikolojim bozuldu iyice 😅 ama hamileliğimin 3. Trimesteri gerçekten baya zor geçtiği için hayırlısıyla zamanını doldurup sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah
[silindi] imcakir pazartesi gününe kadar şarteli indirdim minimal düzeyde yaşayacağım düşünmemeye çalışıcam 😂😅
SuEr_Tu1512 imcakir Ben geçen gün 2 defa girdim devlette. İkisinde de elime düğme verdiler, hareket ettikçe bas dediler. Normalde karnımda halay çeken bebem, nstde 3 kere falan anca kımıldadı hatta🤷♀️
imcakir SuEr_Tu1512 Allah Allah ya😅 devlette mi öyle acaba ? Ben özel klinikte gidiyorum daha öncede deneyimim olmadı hiç öyle bir şey yapmadık Zaten bariz hareketleri görünüyor ama elime felan da bir şey verilmedi ilk kez sizden duyuyorum 🤷🏻♀️
Loveis SuEr_Tu1512 2.doğumum olacak ve hiç böyle bi düğme görmedim, duymadım 😅 boş boş tavana baktım hep.
Yavuzzynpmhra [silindi] [silindi] bende 35.haftada ilk nst yi çektirdim. Karnımda açtı. Dr um bebek uyumuş bir daha çektir dedi. Birdaha çektirdim ki harekette etmiyordu. Sonra wp den fotoğrafını yolladım, sorun yok 37de gel dedi. Halbuki bence yine hareket etmemişti orada. Normalde hareket ediyorsa sancınızda yoksa takmayın hiç bence