prenses99 Bogaz yanmasi kasintiyla basladi bu sabah daha kış gelmeden hastalandim hamilelikte nasil geciriyorsunuz kizlar viral enfeksiyon galiba
Raincu prenses99 tavuk suyuna çorba yapın mutlaka.. birde bir leğene sıcak su yüzünüzü yakmasın ama. Buharını soluyun. İyi gelecektir geçmiş olsun
Selim_Alparslan prenses99 bende hastayım canım 2 gündür gözlerimi açamıyorum 🥹 doguma yakın hasta olmakta çok kötüymüş hem dogum sancısı hem grip 🤕
Busradoga prenses99 ben 3 hafta önce çok hastaydım gribal. Boğaz ağrısı eklem kulaklarıma kadar ağrı giriyordu kbb ye gittim ilaç yazdı augmentin kullanılıyormuş hamilelikte antibiyotik yazdı vide aferin ilac kadın doğum doktorum antibiyotik kullanabilirsin fakat aferin kullanma dedi birde burun fısfısı 3 gün kullanmıştım ona rağmen ancak toparladım geçmiş olsun szede
Halime34 prenses99 bende hastalanmıştım doktorum sadece ihlamur iç demişti ilaç çok ağrım olursa parol verdi okadar
Nihan87 Bol bol su içip bol bol yatarak geçti benim, alerji atağı ya da faranjit gibiydi boğazım yanıyordu. İki üç güne geçti neyse ki
Halime34 prenses99 hayır canım benim doktorum bol bol ihlamur iç demişti hatta ama sen yinede doktoruna sorup kullan canım