Kitlik_irm Normalde 23+5 haftalık ama doktorum 2 hafta önden gittigimi söyledi yani 25+5 bugün uzun süre ayakta kaldım biraz temizlik yaptım akşama doğru aşırı bel ağrısı yaşamaya başladım şuan ağrıdan duramıyorum bu haftalarda bel ağrısı normal mi?
ESLEM16 Kitlik_irm 25. Haftadan beri azicik yorulmayla, azicik yurumeyle başlayan bir bel ağrım var sol bacağa vuran şiddetli kramp cok berbat cidden. Cok normal korkma
lilithh34 evet normal çok eğilmemeye çalış bıde şeker testi yaptır bende 32 haftalık kalça bacak ağrısı başladı ağrılar normal hamilik sürecinde
Kitlik_irm lilithh34 benim erken doğumun var korkuyorum onda da akşam bel ağrısı ve topallayarak yürüme oldu gittiğimde doğumum başlamıştı ☹️ aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok zor
lilithh34 hamile kaldıgımdan beri kasık bel sırt her türlü ağrıyı çektim çok zor magnezyum yazdır kendıne 🩷
Kitlik_irm ESLEM16 ilk hamileliğimde bu şekilde olduğunda acile gitmiştim erken doğum yaptım o yüzden korkutuyor ☹️
ESLEM16 Kitlik_irm Bu kadar erken olmaz insallah yaa kötü düşünmeyin ama madem böyle bir risk var doktora gözükmekte fayda var sizin icin. Benimki daha cok sol bacaga vuran kramp tarzında o yuzden hic dogum mu acaba diye endişelenmedim. Sizinki farklı bir durum olabilir önlem alın isterseniz
Kitlik_irm ESLEM16 ben progeston kullanıyorum erken doğum olmasın diye inşallah korktuğum başıma gelmez yarın sabah uyandığımda geçmezse gitmeyi düşünüyorum