ayseozbek Yademm canımm detayliyi bekle kesinlikle. Bazen tam olarak net çıkmıyor öncesindeki tahminler. Arkadaşıma 28, e kadar kiz dediler oğlu oldu
Yademm ayseozbek 3 doktorda farklı bişey söyledi bugünkü yüzde 70 dedi ama bilmiyorum inanamıyorum da
ppmerlina staRmama hdhdhdh Şekil olarak kukuya benziyor ama 3 çizgi varsa kız diyolar burda 3 çizgi yok
staRmama ppmerlina bilmiyorum kuzum her fotoda kafam karışıyor bu bebede. İlk attı bacak arası bomboştu ikincide pipi var gibiydi bilemedim hiç
Strongirl_ Yademm hayır bacak o, kıvrılmış bacak. Öne doğru kıvrılmış. Kemik yapıları kıkırdak gibi olduğu için bacaklar her yöne kivrilabilir.
Strongirl_ Yademm o bacağın arasında pipi varmı bilemem ama bu ekranda gördüğünüz şey pipi değil bacak.
staRmama Yademm Allah Allaaaaahhh 🤔 erkek diyorum ben ya çünkü kordon bas kısmında görünüyor ama pipi nasıl bu kadar büyük olabilir aklım almıyor 😂 önceki bacak arası da bomboştu birden koca bir pipi çıkarmış bu bebek sanırım
Zarifokur Yademm kız sal çocuğu rahat bırak erkek kız ne farkeder sağlıklı olsun . Rahat bırak anası 🤣