Linaluly Anlara Bilkent Şehir hastanesi kadın doğum doktor önerisi olan var mı ?? İlgili,güleryüzlü bir doktor arayışındayım
Rmysa120 Linaluly merhaba ben de Bilkent şehir hastanesi düşünüyorum ilk defa gidicem 15. Haftam . Sizin ?
tazecikanne_ Linaluly kesinlikle Necati hoca. Diğerlerinde hep asistan oluyormuş ben en başından beri Necati hocaya gidiyorum. Her şeyi en ince detayına kadar soruyorum ve bi kere bile başından savmadı. En ufak bir şikayetimde ilgili bölüme hemen gönderdi. Her merak ettiğim konuyu açıkladı.
Minikcivciviimm Linaluly ben bugun Esengül hocaya gittim cok guzel ilgilendi cok begendim tum sorularimi cevapladi
Minikcivciviimm Rmysa120 ben bugun Esengül hocaya gittim cok memnun kaldım cok guzel ilgilendi ve tum sorularimi cevapladi
Linaluly tazecikanne_ Necati hocanın çok yoğun olduğunu yazmışlar doğru mu yani ilgilenmesi ve rahatlatması benim için çok önemli. Doktordan yana yüzüm gülmedi hiç.. özel medikal Hastanesi’nde doğum paketi 120000 dediler. Ben de bir de Şehir Hastanesi’nde denemek istedim o yüzden doktor arayışına girdim