Hazalina mavigece425_ doktorunuz beneğiniz için sağlıklı olduğunu söylüuorsa mutlaka öyledir 😊 20. Haftada göbeğim dahi çıkmamıştı , 32. Haftada uçak seyahatinde hamileliğimi farketmediler bile 🤣 39 haftada toplam 4 kilo almıştım
Turuncukelebek mavigece425_ ay maşallah de kız ne güzel işte gayet güzel besleniyorsan bebek aliyordur demekki abur cubur yada tatlı yemiyorsun sağlıklı besleniosun
mavigece425_ Turuncukelebek hiç tatlı çikolata yiyemiyorum tiksindim genelde güzel besleniyorum ama ☺️
Nurkl mavigece425_ 17 haftalıkken 280 gram demişti fazla bile geldi ben yuvarladim 300 e 20+5 te detaylı var onu bekliyorum . Normal tabiki (17 haftalıkken 200-230 gram ortalama olması lazım )
mavigece425_ Nurkl anladım canm bilmediğim için sordum rabbim sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin ❤️🌼
Nurkl mavigece425_ amin canım inşallah sağlıkla alalım (hamilelik+ diye bir uygulama da var onu da indir ordan da takip et çok güzel - tahmini kilo boy ve görüntüsü var)
Meridaily mavigece425_ ben de 15 haftalık hamileyim hiç kilo alamadım. Hamile kaldığım kilodayım hala.
bahar6734 Merak etmeyin kızlar bende 15 haftadayım son kontrolümde doktora kilo almamışım bebek gelişmedimi acaba dedim. Bu haftalara kadar kilo verenler bile oluyor.bebeğin gelişimi gayet iyi olması gereken gibi hiç korkma dedi
Rabia-c mavigece425_ 24 haftalık hamileyim sadece 3 kilo aldım çok kilo almak önemli değil önemli olan bebeğin kilosu
Rabia-c mavigece425_ Benimde kafama takılıyordu bebekte bi gelişim geriliği olur mu diye ama en son gittiğimde doktor gelişimi gayet iyi kilosu haftasıyla uyumlu dedi o yüzden de artık kafama takmıyorum sende takma stres yapıp üzülme gebeliğim erken haftalarında kilo almamak güzel aslında çünkü son üç ay da yeterince kilo alınıyormuş. 18. Haftamda doktora gittiğimde tartıda 2 kilo zayıfladığımı gördüm mesela ama bebekte bir sıkıntı yoktu