Zlyha58 bebiveben kiminin oluyor canım ya ben normal hayatımda da çok süslenen bir insan değilim pantolon tişört bitti doğumdan sonra hele hiç süslenmek aklıma gelmedi dikişlerden ağrı yapıyordu otoparka in arabaya bin eve gel en rahatı pijama 😄
PapatiA bebiveben Pijamayla çık git tabi vıdeo felan çekeceksen eşofman tarzı rahat bısey giyebılırsın
bebiveben anonim51 amin canım hepimizin inşallah 🤲🏻 senin de sürecinin sağlıklı ve güzel geçmesini dilerim 💕
demirrleydi_ bebiveben ben ilk doğumda direk pijamayla çıktım arabamız var direk arabaya binip eve geldim ama bunda nasıl yaparım bilmiyorum benimde ekim sonu kasım başı gibi olacak doğum o zaman için kalın hırkada aldım
demirrleydi_ bebiveben kimsede bişey diyemez hatta doğumdan sonra rahat olmak ister insan zaten eve gelir gelmez herşeyi makinaya atarsın ben yine öyle yapıcam gibi
bebiveben Zlyha58 en güzeli bu aslında ya yadırgayacak olan da önce kendine baksın içimizden insan çıkıyor sonuçta 😂
EmellC bebiveben yeterli bence canım. Evde de gebelikte giydiğin rahat kiyafetleri giyersin 1-2 hafta zaten sonra göbeğinde inecek sende rahatlayacaksın acı ağrı konusunda. Extra masraf yapma
Zlyha58 bebiveben yargılayacaklar diye düşünme canım insanlar normal yaşantılarında neler giyiyor boşver istediğini giy
maviportakal_ bebiveben e hamileyiz sonuçta vücut rutinin dışında olacak elbet ağrılar dilerim sonrasında çabuk toparlarız 😍 son 28 sayıyorum valla ben 😅
bebiveben maviportakal_ inşallah canım hepimizin süreci güzel geçsin 😻 senin baya az kaşmış maşallah bende son 66 sayıyorum Allah izin verirse