FatmaZehra06
Eşimde aynı zamanda kasık fıtığı vardı aslında tüp bebek denemesinden önce sorunun bundan olabileceğini düşünüp ameliyat olmak istemişti ancak doktor ameliyat sonucu hiç şansınız olmayabilirde dedi ve bir deneme yapmamızı önerdi önce. Deneme başarısız olunca eşim kasık fıtığından ve fıtıktan kaynaklı varikoselde olusmus aynı anda ikisinden ameliyat oldu. Ameliyat sonrası 3 ay boyunca klomen kullandı. Sonra üstünden bir sene kadar zaman geçti. Yine çocuğumuz olmayınca bir şifacıdan eşim ve ben bazı takviyeler aldık macun türevi şeyler(tavsiye değildir herkese yaramayabilir) ben düzenli kullanamadım ama eşim nerdeyse hiç aksatmadı. Daha sonra 5-6 ay zaman geçti. Eşim tahlil verdi ve değerleri düzelmişti. Klomen mi etki etti, ameliyat mı, yoksa şifacının verdiği ilaçlar mı biz bilemedik. Ameliyatın üzerinden yaklasık bir bucuk yıldan fazla geçti. Bu sürede de eşimin değerleei düzeldi ama bu sefer de bende pcos kilo problemi bir sürü hastalık çıktı. 40-45 günde bir regl oluyordum. Yine öyle olduğunu düşündüğüm bir zamanda hamile olduğumu öğrendim. İnanamadım. İnşallah Rabbim isteyen herkese de nasip etsin. Tek kaygım bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek