Nur8893 Tomriscvn Beklicem canım karar verdim 🥲 yarın bi test yaparım sabah sonrasında çıkmazsa regl gününe kadar beklicem artık
Nur8893 Zarifokur Canım valla hiç yoktu diyebilirim bugün başım döndü işyerinde ilk defa yaşadım umutsuzdum hatta öyle olunca olabilir mi acaba dedim ve belim ağrım var 3 4 gündür ama o oluyor zaten . Yarın 10. Gün bakalım Nasip artık 🤲🏼
Tomriscvn Nur8893 kuzucum hamilelik için max çizgisi aşırı koyu oluyor diye biliyorum burdan gördüğüm kadarıyla ama daha erken olduğu içinde böyle çıkmış olabilir bilemedim 😊
Nur8893 Tomriscvn Evet canım bende öyle gördüm burda pik değil zaten koyulaşma var o dalgalanmadan da kaynaklanıyor regl e yakın . Sen nasılsın var mı bi belirti 🙂
Tomriscvn Nur8893 Hiç yok belirti canım arada sanki kasıklarımda bi dalgalanma oluyor oda psikolojik olabilir 😀
Nur8893 Tomriscvn İnan benimde öyle canım sadece bugün baş dönmesi yani oda tansiyonum da olabilir . İlk gebelik mi olucak seninde 🥲
Nur8893 Tomriscvn Sabah yine başım döndü canım tansiyonum 8/5 düşük stresden olabilir 🥺 nimo diye bir test varmış yaptım ama negatif canım . Dünden geceden beri de regl olucak gibi hissediyorum . Artık olursam da nasip birdahaki aya 🤲🏼🥲