Ayseozer35 Ebruli1903 of ben de daha fazla dayanamayıp test yapıcam galiba bilmiyorum kafam çok karıştı bekleyemiyorum 😄
Ayseozer35 Ebruli1903 eşim test almış illa yap diyince yaptım ama bebe time almış o da yalancı pozitif veriyo ikinci çizgi silik çıktı ama emin olamadım pazartesi kan vericem
Ayseozer35 Ebruli1903 bak bakayım canım gözle o kadar net belli ki ama fotoğrafta gözüküyor mu bilemedim ışığı ayarlayamadım bi türlü
Ayseozer35 Ebruli1903 evet işte silik gibi gözüken gözle çok belli oluyo da fotoğrafta anlaşılmıyo ama teste güvenmiyorum pazartesi sağlık ocağına gidip kan vericem inşallah vardır
Sunshine123 Ayseozer35 çok hafif bir şey görüyorum ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş midir vücuttan. O geçmişse belki hcg yeni yükseliyordur inşallah 🤲
Sunshine123 Ayseozer35 arada bel ağrım oluyor canım ama daha önce de çatlatma iğnesi kullanınca olmuştu bende. Onun dışında hiç belirti yok biraz moralim bozuldu o yüzden yine olmadı hissi var😔
Ayseozer35 Sunshine123 hiç öyle düşünme canım belli olmaz ki daha belirtiler için zaten çok erken ben olucağına inanıyorum sende umudunu kaybetme olmazsa da bi dahaki ay olur öyle düşün
Ayseozer35 Sunshine123 inşallah canım ama bence daha geçmedi gibi hissediyorum pazartesi kan vericem doktor adetin gecikince 1 hafta sonra ver dedi de o kadar da bekleyemem yaa
Sunshine123 Ayseozer35 öyle yapmaya çalışıyorum canım benim bazen umutlanıyorum bazen moralim bozuluyor toparlamaya çalışıyorum falan bakalım Allah büyük 🌸
Sunshine123 Ayseozer35 evet bana da 4 Ekim demiş çok geldi zaten o tarih gelmeden yoksa da adet belli eder kendini
Ayseozer35 Sunshine123 Allah büyük canım ben de ilk aşılama da genelde tutmuyor diyorlar o tarz formları okuyunca ümidim tükeniyor hayırlısı artık 🌸
Ayseozer35 Sunshine123 bize neden bu kadar geç tarih vermişler şaşırıyorum burda herkese 12 ya da 14. Gün test günü demişler
Sunshine123 Ayseozer35 ben de anlamadım 12 de belli oluyor diyorlar ama ben 14 e kadar beklerim öyle test yaparım
Ayseozer35 Sunshine123 öyle yap canım ben dün yaptım bu sefer kafam karıştı keşke yapmasaydım dedim sağlık ocağına gideyim vitaminlerime baktırayım diyorum o bahaneyle betaya da baktırıcam