Pkzsntrk Merhaba bayanlar başlıkta yer alan en iyi bez ıslak mendil deterjan ve bakın Ürdün’lerinde önerdiğiniz markalar nelerdır destek olur musunuz rica etsem şimdiden teşekkürler 🤗🤗🤗
Deletedmom277 Pkzsntrk Bez olarak sleppy ıslak mendil baby&me bakım ürünleri de uni baby deterjan da green clean kullanıyorum
mrsdoruk Pkzsntrk bebek bakım ürünlerinde mustelanın ürünlerini aldım ıslak mendil olarakta hem mustela hem de waterwipes aldım
Burcumom Pkzsntrk bez prima premiumcare ıslak mendil ilk aydan sonra unibaby yenidoğan ilk ay kaynamış su ve temizleme pamuğu kullanıcam şampuan losyon yağ mustela deterjan dalin Sıvı deterjan
Morenna Deletedmom277 deterjan green clean ve dalan granül. Bebek bezi ve ıslak mendilde sleepy :) bakım ürünleride mustela
Mervenin Pkzsntrk bez molfix aldm ıslak mendilde deterjan yumuşatıcı ve leke çıkartıcı bayb me şampuan yap bebek yapı nivea pişik kremi sudocrem meme ucu kremide bayb me aldm e bebeğin markası bu arada 😇
Hulya06 Pkzsntrk Bez olarak sleepy,islak mendili dışarı çıktığımda kullancam uni baby yeni dogan aldım evde bebek pamuğuyla ılık suyla silcem,deterjan olarakta baby me sıvı deterjan aldim.
Oglanannesi11 Pkzsntrk deterjan roxy bakım ürünü mustela ıslak mendil tercih etmedim daha ama dalin seleepy veya unibaby yeni doğan almayı planlıyorum pamuk aldım çünkü bi süre pamuk kullncm. İnstagram da mühendisinoglu sayfasını takip ede bilirsiniz bu konuda çok iii araştırmalar yapıyor
tugbamehmetbaki Pkzsntrk BEZ SLEPP ıslak mendil slepp ve temizleme pamuğu aldım detarjan dalan rock şampuan mustelema aldım