Zliha01 Kızlar bu ay ilk kez Klomen kullandım ve bugün yumurtam 21 mm olmuş dedi doktor pregnyl verdi 2 tane 500 lük akşam 6 da vurulacam artık yoruldum size sormak istedim
ozgeysr Zliha01 merhaba ozellikle bu igneyi mi verdi yoksa ovitrelle bulunmadigi icin mi verdi bende suan femara basladim ama bana ovitrelle dedi
ilknur3131 Bende öyle yumurtam 20 mm büyümüş dedi çarşamba günü çatlatma iğnesi vurdu 5 gün geçti yüksek ateşim oldu galiba klima çarptı midem bulanıyor dedim acildeki doktor test yaptı beta negatif çıktı. Henüz erken bakalım 12. Gün diyor doktor
Zliha01 ilknur3131 ben şimdi vurdurdum ama inanılmaz ağrıdı normal mi bilmiyorum inşAllah ikimizde hamiş oluruz bu ay
ilknur3131 Zliha01 inşallah benimde çok ağrım oldu oturdum ağladım hatta. Umarım boşa gitmez umutlar hayaller
Arimimi Ben bir yıl boyunca bu iğnelerimkullandım ama olmadı en son bıraktım ne acısına dayandım nede yan etkilerine bıraktım herşeyi en son rahim filmi çekim akılına bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım ilaçsız iğnesiz