Tuba5555 zeynepkazgann evet ilk ve son diyorum eşime Allah’ın gücüne gitmesinde birdaha bu ruh haline giremem aşırı yıprandım beyin olarak bana bir yeter Allah olmayanlara versin ..
zeynepkazgann Tuba5555 yeminle bende alnı şeyleri düşünüyorum ne güzem sizin az kalmaş ben daha yolun başındayım neler yaşıycam acaba daha siz neden uyumuyorsunuz
Tuba5555 zeynepkazgann ben hep böle uykular son haftalarda haram oluyor biraz vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyor sanırım birazdan uyurum inş şuan eşim horluyo aşırı derecede sinir oluyorum ne güzel 🤣
elifmrlll zeynepkazgann Bende de var sürekli kafamda deli senaryolar 😂 Her gün biyerime bişey oluyor bakalım ne olcak sigarayı bırakamadım diye de kafamda yüz tane senaryo geçiyor vicdan yapıp daha çok üzülüyorum
Mybabyys zeynepkazgann alla böyle sprunları olanlar hep beştemş kalkıo mesela bende oyleyım bıde bagırarak kalkıyorum
Zumruduanka160 3 aydan sonra Lustral veriyorlar eczaneden ücretli alın sizde o zaman 4 gün 25 mg içip sonra 50 mg devam edin . Hepimiz bu ilacı kullanıyoruz mecbur napalım
anneoluyorum1212 zeynepkazgann kaygı korku ataklarımda uyuyamadığım çok fazla gece oldu. İlaç kullanıyorum hafifledi çok şükür. Gebelik ağrısı uyutmuyor şimdi de 32+6 dayım her yerim ağrıyor :( Ama atak olmasındansa bu ağrılara razıyım. Siz neden uyumadınız?
2kizannesi30 zeynepkazgann asko ben ilaç iç taraftarı değilim tatlı yemekler sakın ortam dinleyebiliyorsan bol bol Kur’an-ı Kerim dinle Rabb’im hepimize şifa versin