kızlar ne zamandır işin içinden çıkamıyorum artık psikolojim bozulacak diye çok korkuyorum. şuan 8+4 haftalık hamileyim bu benim 3. gebeliğim. ilk bebeğimin 12. haftada kalbi durdu 1 hafta fark etmeden hayatıma devam etmişim. 1 hafta sonra tesadüf mü bilmiyorum peçeteye kan geldiği için doktora gitmiştim ve hayatımın en kötü günlerinden biriydi. onu asla unutamıyorum toparlanmam çok zaman aldı. 2. hamileliğe kendimi hazır hissettiğimde 6 ay geçmişti tekrar hamile kaldım ve bu sefer de dış gebelikti çok zor zamanlar geçirdim hamile kalmaya korkar olmuştum . bir 4 ay daha geçti ve 3.’ye hamileyim allaha şükür her şey yolunda gözüküyor zaten önlem amaçlı progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum ama ben bir şey olacak hissini atlatamıyorum.. ne yapıcam böyle 9 ayı nasıl geçireceğim kızlar her tuvalete gittiğimde korkarak peçeteye bakıyorum tekrar aynı şeyi yaşarsam kaldıramam. kontroller arası uzun olduğunda huzursuz oluyorum ya yine kalbi durduysa anlamazsam diye günlerimi zehir ediyorum . normal bir hamilelik geçirebilecek miyim onu bile bilmiyorum normal insanlar gibi mutlu olup hayaller kurmak, mutlu mutlu alışveriş yapmak istiyorum ben nasıl atlatıcam bu hisssi bana akıl verin lütfen 🥺 kendime zehir edip sonradan pişman olmak istemiyorum hevesli hevesli hayaller kurmak istiyorum artık