gulumsersd Herkese merhaba, 8. Haftamdayim, gebeligimi geçen hafta öğrendim. Doktor araştırıyorum. İstanbul Avrupa yakasında önerebiliceginiz doktor varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🌸
Selinoritaaa Daha önce iki doktora gittim hiç memnun kalmadım. Biruni Üniversite Hastanesi Gürkan Gürsoy’a gidiyorum çok memnunum kendisinden her şeyi ayrıntılı açıklıyor ve iletişimi kuvvetli, cana yakın bir insan tavsiye ederim.
gulumsersd Selinoritaaa kendi numarasını veriyor mu? İstediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Mesai saati dışında sancı başlarsa geliyor mu acaba? Görüştünüz mü hiç bu konuları?
Gulcinkc Bende medipol Bahçelievler hastanesinde derya kanza hocaya gidiyorum tavsiye ederim. asiye uzun diye bi hoca daha var aynı hastanede onu da çok beğeniyorlar
gulumsersd Gulcinkc medipolde alev hocaya gittim. Sakin ve detaycı bir hocaya benziyordu. Devam edip etmeme konusunda kararsızım fakat medipolde doğum paketi yok ve hastaneden çok emin olamadım. Siz genel olarak süreçten memnun musunuz? Kaçıncı haftanizdasiniz? İlk gebeliginiz mi 🌸
Lokito Medicana Ataköy de Varjun Mağar. İlk 2 doktorum resmen hayal kırıklığıydı. Şimdi 39. Haftadayım doktor gerçekten çok önemliymiş
Selinoritaaa gulumsersd ilk görüşmede hemen kartını verdi zaten. Bir kere sormayı unuttuğum bir şey vardı aşıyla ilgili sorduğumda kısa sürede cevapladı. Onun dışında mesai dışında da doğumlara geliyor zaten, direk kendisiyle konuşmadım ama hastaneden öyle bilgi verilmişti. Ama tabi ek ücret ödüyorsunuz öyle bir durumda çoğu hastanede bu şekilde diye biliyorum.
Gulcinkc gulumsersd ben 7. Haftadayım ilk defa gittim derya hocaya ama bana çok iyi geldi hocanın yaklaşımı. Evet bende sordum doğum paketi yokmuş. Sadece doğum parası bilgisi almıştım. İnşallah gönlünüze göre bi doktor bulursunuz doktor cidden önemli
Lokito gulumsersd tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ondan yararlanıyorum o yüzden güncel fiyatları bilmiyorum maalesef :( ama hastaneyi arayınca gün içerisinde hemen fiyat veriyorlar diye biliyorum bi sorun isterseniz:)