oykuedaa 5 dk bile olsa yürüdüğüm zaman belime ağrı giriyor fakat sancı gibi değil açılmam falan da yok. Açılma ve sancı bir anda gelir mi? Yoksa yavaş yavaş günden güne mi geliyor?
Selim_Alparslan oykuedaa Benimde 38+2 canım bugün geldim doktordan acilma yok sanci 0 1 2 3 cikti oda yok🤕🥹 benim ilk doğumdan sanci ve acilma ayni anda birden oldu . Şuan doktorum sanci ve suyun gelmesini beklicez dedi bebek kanalda bekliyor🤷🏼♀️🥹🌺
Selim_Alparslan oykuedaa Bende asla yuruyemiyorum vajinamdam sesler geliyor bugün muayeneden sonrada pembe kanamam başladı ebe gelir korkma diyor 🤷🏼♀️
oykuedaa Selim_Alparslan bana da aynısını söyledi eğer kırmızı ve yoğun gelirse hastaneye gel dedi onun dışında muayene sonrası lekelenme gelmesi normal dedi. İstersen doktoruna mesaj at bir.
oykuedaa Selim_Alparslan vajinada ağrı kasılma bende de var ama sancı yok benim de dün sancımda 1 2 3 ler vardı yani :( üstelik ben 38+6 olacağım. Egzersiz yapıyor musun?
Selim_Alparslan oykuedaa yok kuzum pembe kanama şeklinde geliyor az bir şey gelmiş takip ediyorum daha gelmedi 🥰
Selim_Alparslan oykuedaa Canım yapıyorum cok hareketliyim aslında bir 3 cm açıklık beklerdim açıkçası 🥹
Selim_Alparslan oykuedaa benimde sadece peçeteye sildikce geldi canım ebe gelir korkma dedi 🤷🏼♀️ şuan aşırı sancim başladı ya hadi hayırlısı
oykuedaa Selim_Alparslan hadi inşallah bir avazda kurtulmak nasip olsun. Doğum sancısı ise haber ver mutlaka 🦋